İşlemcim Sürekli %100'de Çalışıyor.

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar iyi günler. Yani konuyu açmadan önce, Steam ve Dosya Gezginini kapattım ve birkaç saniyeliğine de olsa düştü. Bunun çözümü nedir? 1 yıl önce falan bir uygulama kullanmıştım FPS artması için ama bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, bu değerler normal midir? Yoksa değil midir, değilse çözümünü belirtirseniz sevinirim.
Screenshot_6.png

Kaspersky ile cihazı tarar mısınız, anladığım kadarıyla korsan bir yazılım, oyun ve benzeri bir şey indirilmiş cihaza.

Arkadaşlar iyi günler. Yani konuyu açmadan önce, Steam ve Dosya Gezginini kapattım ve birkaç saniyeliğine de olsa düştü. Bunun çözümü nedir? 1 yıl önce falan bir uygulama kullanmıştım FPS artması için ama bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, bu değerler normal midir? Yoksa değil midir, değilse çözümünü belirtirseniz sevinirim.Alıntıyı görüntüle
İşlemcinizi sömüren bir miner virüsü girmiş olabilir malwarebytes veya kaspersky ile tarat

Kaspersky ile cihazı tarar mısınız, anladığım kadarıyla korsan bir yazılım, oyun ve benzeri bir şey indirilmiş cihaza.
Hocam 1 kere HDD değiştirdim, 1 kere de HDD yerine SSD taktım. Her seferinde böyleydi ancak uygulamayı yükleyip hemen taratıyorum.
Post automatically merged:

Hocam pek bilgim yokta, uygulamanın ismi ''Kaspersky Security Cloud'' bu mu? Ücretsiz indir yazdım ve kendi sitesinden indirdim.

Son düzenleme:
Geri