bilemeyiz düzgün bir psu ise muhtemelen sorun yokturMerhaba arkadaşlar anakartımın biıosu bozulmuş bende belki çözerim diye güç kaynağını çok açıp kapatattım sizce diğer bileşenlerde bir şey varmıdır
Zalman teramax 2 850wbilemeyiz düzgün bir psu ise muhtemelen sorun yoktur
bir şey olmamıştırMerhaba arkadaşlar anakartımın biıosu bozulmuş bende belki çözerim diye güç kaynağını çok açıp kapatattım sizce diğer bileşenlerde bir şey varmıdır
9800x3dbir şey olmamıştır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada işlemci neyi
anakart geldi mi9800x3d
Yok çarşamba elimde olacakanakart geldi mi![]()
ne şansız insansın la neyse gelsinde kullan artık sistemiYok çarşamba elimde olacak
açıp kapatınca pek bir şey olmaz eskiden anakartları 2-3 defa açıp kapatınca bios resetleniyordu düzeliyordu yeni anakartlarda da vardır diye düşünüyorum sorun çözülmedi ise cmos reset atabilirsiniz pili tak çıkar tekniği ile olmazsa jumper ile yaparsınızMerhaba arkadaşlar anakartımın biıosu bozulmuş bende belki çözerim diye güç kaynağını çok açıp kapatattım sizce diğer bileşenlerde bir şey varmıdır
Hocam anakart garantide diğer parçalar sağlammıdır diye sordumaçıp kapatınca pek bir şey olmaz eskiden anakartları 2-3 defa açıp kapatınca bios resetleniyordu düzeliyordu yeni anakartlarda da vardır diye düşünüyorum sorun çözülmedi ise cmos reset atabilirsiniz pili tak çıkar tekniği ile olmazsa jumper ile yaparsınız