İşlemcim Windows 11 Desteklemiyor?!

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,225
Arkadaşlar arkadaşlar işlemcim gayet güçlü bir işlemci imzada yer alıyor fakat işlemci desteklenmiyor diyor windows 11 nasıl desteklemiyor onu anlamadım ama, İşlemcinin çekirdek sayısı ve Saat Hızı uyumlu fakat işlemci desteklemiyor diyor. nasıl iş bu?

W11.png
W11(2).png

Sizcede işlemcim bal gibi Windows 11'i Karşılamaz mı?

İşlemciden ziyade diğer şeyler daha önemli. Arkadaşım Q6600 ile kullanıyor. Yani bir şekilde kuruluyor.

Hocam iso indirip kurun
Ben zaten core 2 duo kullanan bilgisayara iso ile Windows 11 kurdum fakat, o şekilde yaparsam bütün kurulu programlarım gidecek ama. güncelleme olarak bana Windows 11 kurdurtmazlar değil mi

Bende iso ile kurdum programlarım gitmedi seçebiliyorsunuz diye biliyorum

Arkadaşlar arkadaşlar işlemcim gayet güçlü bir işlemci imzada yer alıyor fakat işlemci desteklenmiyor diyor windows 11 nasıl desteklemiyor onu anlamadım ama, İşlemcinin çekirdek sayısı ve Saat Hızı uyumlu fakat işlemci desteklemiyor diyor. nasıl iş bu?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sizcede işlemcim bal gibi Windows 11'i Karşılamaz mı?
1. nesil Ryzen işlemcilerin Windows 11 desteği yok. İsterse en güçlüsü olsun Microsoft destek vermiyor. Ama Windows 11 kuracağım dersen bir şekilde kurarsın, Core 2 Duo kullanıp kuranlar bile var 😅

İşlemcin kötü değil ama bal gibi de değil. En kötü ihtimalle bypass yaparsın.

1. nesil Ryzen işlemcilerin Windows 11 desteği yok. İsterse en güçlüsü olsun Microsoft destek vermiyor. Ama Windows 11 kuracağım dersen bir şekilde kurarsın, Core 2 Duo kullanıp kuranlar bile var 😅
Ben gibi mi Ben de core 2 duo ya windows 11 kurdum

Geri