İşlemcimin sıcaklık değeri normalmi

ALPHA TR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600x stres testi yaptım 82 dereceye kadar çıkıyor normalmi biraz korkuttu açıkçası beni bide cod modern warfare remastered Max 75 dereceleri görüyor normalmi

stok sogutucu ile mi?

Normal.

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600x stres testi yaptım 82 dereceye kadar çıkıyor normalmi biraz korkuttu açıkçası beni bide cod modern warfare remastered Max 75 dereceleri görüyor normalmi
Stok soğutucu ile 82 dereceyse değerler güzel sıkıntı yok.

Evet
Post automatically merged:

Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yi
Tam değer söylemek zor.Arada bir test edin ısılar yükselirse değiştirin.

Evet

Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yi
6 ayda bir yeterli.eger elinizde bütçe varsa,snowman m200 almanızı tavsiye ederim.şahsen ben kullanıyorum,ve gayet memnunum.

Tam değer söylemek zor.Arada bir test edin ısılar yükselirse değiştirin.
Anladım teşekkürler

6 ayda bir yeterli.eger elinizde bütçe varsa,snowman m200 almanızı tavsiye ederim.şahsen ben kullanıyorum,ve gayet memnunum.
Paradan kaçmam onda sıkıntı yok o hiç bişey PC alana kadar göbeğim çatladı o yuzden 100.200 TL den kaçmam yani 😁

Güzel değerler 6 ayda bir macun değiştirin.
Mümkünde bunu kullanın.
Soğutucu isterseniz güzel f/p olarak da bunu öneririm.

Güzel değerler 6 ayda bir macun değiştirin.
Mümkünde bunu kullanın.
Soğutucu isterseniz güzel f/p olarak da bunu öneririm.
T6 ultrayı baya önermişlerdi önceden böyle bi konuda baya fark yaratıyor mu 10.20 dereceler gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,084
Üyeler
191,031
Son üye
uoaMkes
Geri