Stok soğutucu ile 82 dereceyse değerler güzel sıkıntı yok.Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 3600x stres testi yaptım 82 dereceye kadar çıkıyor normalmi biraz korkuttu açıkçası beni bide cod modern warfare remastered Max 75 dereceleri görüyor normalmi
Evetstok sogutucu ile mi?
Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yiStok soğutucu ile 82 dereceyse değerler güzel sıkıntı yok.
Tam değer söylemek zor.Arada bir test edin ısılar yükselirse değiştirin.Evet
Post automatically merged:
Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yi
6 ayda bir yeterli.eger elinizde bütçe varsa,snowman m200 almanızı tavsiye ederim.şahsen ben kullanıyorum,ve gayet memnunum.Evet
Post automatically merged:
Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yi
Anladım teşekkürlerTam değer söylemek zor.Arada bir test edin ısılar yükselirse değiştirin.
Paradan kaçmam onda sıkıntı yok o hiç bişey PC alana kadar göbeğim çatladı o yuzden 100.200 TL den kaçmam yani6 ayda bir yeterli.eger elinizde bütçe varsa,snowman m200 almanızı tavsiye ederim.şahsen ben kullanıyorum,ve gayet memnunum.
Güzel değerler 6 ayda bir macun değiştirin.Evet stok soğutucu iyiyse sıkıntı yok bide kaç ayda bir macun değişimi gerekir alalı 3. Ay felan oldu PC yi
T6 ultrayı baya önermişlerdi önceden böyle bi konuda baya fark yaratıyor mu 10.20 dereceler gibiGüzel değerler 6 ayda bir macun değiştirin.
Mümkünde bunu kullanın.
Soğutucu isterseniz güzel f/p olarak da bunu öneririm.![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet yaratacaktır.T6 ultrayı baya önermişlerdi önceden böyle bi konuda baya fark yaratıyor mu 10.20 dereceler gibi