Neler Yeni

İşlemciye termal macun sürmezsek ne olur

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
caneblat
Merhaba 1 yıldır işlemcime hiç macun sürmedim zaten daha önceki bilgisayarımdada 6 yıldır hiç sürmemiştim ve sorun olmamıştı ama bu işlemci daha değerli olduğu için başına bir şey gelsin istemiyorum bundada sürmezsem ne olabilir en fazla işlemciye

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba 1 yıldır işlemcime hiç macun sürmedim zaten daha önceki bilgisayarımdada 6 yıldır hiç sürmemiştim ve sorun olmamıştı ama bu işlemci daha değerli olduğu için başına bir şey gelsin istemiyorum bundada sürmezsem ne olabilir en fazla işlemciye
1 dakika açık kalır sonra işlemci sistemi otomatik kapatır. Kısaca kullanmana izin vermez.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Macunsuz bir işlemci çalışamaz. Önceki bilgisayarınızda vardır ama sizin haberiniz yoktur. Bilgisayar açılır açılmaz yüksek ısılara ulaşır ve bilgisayar kendini kapatır.

Bünyamina

80+ Platinum
İçinden geçersin.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
helsinki
İşlemci;
nicolas-cage-yeni-bir-hayalet-surucu-filmi-istiyor-1522862980.jpg

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Özgür
Şanslıysan sadece kapanır, değilsen bir daha açılmayabilir.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Bekar
1 dakika açık kalır sonra işlemci sistemi otomatik kapatır. Kısaca kullanmana izin vermez.
sene önce alınan pc ye ilk zamanda bir macun sürüldü hala değişmedi bu hiç sürülmezse mi oluşacak senaryo yoksa uzun süre sürmediğin zamanda olabilir mi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
sene önce alınan pc ye ilk zamanda bir macun sürüldü hala değişmedi bu hiç sürülmezse mi oluşacak senaryo yoksa uzun süre sürmediğin zamanda olabilir mi
Bu hiç sürmezsen olacak senaryo. İşlemci üstünde çok az macun kalırsa çok sıcak çalışır , bunun sonucunda da throttle yapabilir (ısısını düşürmek için frekans kısar , yani performansın düşer) . Throttle eşiğini de geçerse yine güvenlik için sistemi kapatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun değişimi rutin olarak yılda 1 defa yapılır normalde , ama düzgün macun kullanıldıysa 1 yıl daha sorunsuz kullanırsın , 2 yıldan sonra düzgün bir bakımla macunu yenilemeni öneririm.

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
caneblat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım arkadaşlar şimdi ben bu sistemi geçen sene kasım aralık gibi toplamıştım tam 1 yıl oldu ve şuanda ısınma problemi yok görev yöneticisinden baktığımda çalışma yüzdesi çok yükseklerede çıkmıyor onun dışında bunu bir bilgisayarcıya yaptırtsam ne kadar para ister ve ayrıca depolama alanı 512 gb bunu 1 veya 2 tb yapıcam bunuda dahil edersek [ sadece ssd değiştirme ve termal macun sürme işini ] kaça yaparlar

umtb

80+
Anladım arkadaşlar şimdi ben bu sistemi geçen sene kasım aralık gibi toplamıştım tam 1 yıl oldu ve şuanda ısınma problemi yok görev yöneticisinden baktığımda çalışma yüzdesi çok yükseklerede çıkmıyor onun dışında bunu bir bilgisayarcıya yaptırtsam ne kadar para ister ve ayrıca depolama alanı 512 gb bunu 1 veya 2 tb yapıcam bunuda dahil edersek [ sadece rami değiştirme ve termal macun sürme işini ] kaça yaparlar
ram nası 1 tb olcak reis kuantum pc mi kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarcı çok pahalıya yapar parça vs alma ihimali de var buradakilerden veya yt den yardım alarak kendin çok rahat yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom