Merhaba 1 yıldır işlemcime hiç macun sürmedim zaten daha önceki bilgisayarımdada 6 yıldır hiç sürmemiştim ve sorun olmamıştı ama bu işlemci daha değerli olduğu için başına bir şey gelsin istemiyorum bundada sürmezsem ne olabilir en fazla işlemciye
1 dakika açık kalır sonra işlemci sistemi otomatik kapatır. Kısaca kullanmana izin vermez.Merhaba 1 yıldır işlemcime hiç macun sürmedim zaten daha önceki bilgisayarımdada 6 yıldır hiç sürmemiştim ve sorun olmamıştı ama bu işlemci daha değerli olduğu için başına bir şey gelsin istemiyorum bundada sürmezsem ne olabilir en fazla işlemciye
sene önce alınan pc ye ilk zamanda bir macun sürüldü hala değişmedi bu hiç sürülmezse mi oluşacak senaryo yoksa uzun süre sürmediğin zamanda olabilir mi1 dakika açık kalır sonra işlemci sistemi otomatik kapatır. Kısaca kullanmana izin vermez.
Bu hiç sürmezsen olacak senaryo. İşlemci üstünde çok az macun kalırsa çok sıcak çalışır , bunun sonucunda da throttle yapabilir (ısısını düşürmek için frekans kısar , yani performansın düşer) . Throttle eşiğini de geçerse yine güvenlik için sistemi kapatır.sene önce alınan pc ye ilk zamanda bir macun sürüldü hala değişmedi bu hiç sürülmezse mi oluşacak senaryo yoksa uzun süre sürmediğin zamanda olabilir mi
Macun değişimi rutin olarak yılda 1 defa yapılır normalde , ama düzgün macun kullanıldıysa 1 yıl daha sorunsuz kullanırsın , 2 yıldan sonra düzgün bir bakımla macunu yenilemeni öneririm.sene önce alınan pc ye ilk zamanda bir macun sürüldü hala değişmedi bu hiç sürülmezse mi oluşacak senaryo yoksa uzun süre sürmediğin zamanda olabilir mi
ram nası 1 tb olcak reis kuantum pc mi kullanıyorsunAnladım arkadaşlar şimdi ben bu sistemi geçen sene kasım aralık gibi toplamıştım tam 1 yıl oldu ve şuanda ısınma problemi yok görev yöneticisinden baktığımda çalışma yüzdesi çok yükseklerede çıkmıyor onun dışında bunu bir bilgisayarcıya yaptırtsam ne kadar para ister ve ayrıca depolama alanı 512 gb bunu 1 veya 2 tb yapıcam bunuda dahil edersek [ sadece rami değiştirme ve termal macun sürme işini ] kaça yaparlar