Hocam Allaha emanet kullanıyordum bilgisayarı zaten yukarı kalkmıştı bakımından ni ucu bende silikonla yapıştırim dedim fazla yukarı çektim çat etti kırıldıHocam yanlış anlamazsanız merak ettiğim için soruyorum bu nasıl olabildi
Bakır blok kırıldığını bilgisayar nereden bilsin de açılmasın işlemciye zarar vermiş olmayasin macunla beraber yapışık şekilde ayırmaya zorladiysan işlemciyle beraber çıkarHocam Allaha emanet kullanıyordum bilgisayarı zaten yukarı kalkmıştı bakımından ni ucu bende silikonla yapıştırim dedim fazla yukarı çektim çat etti kırıldı
Bakır blok kırıldığı için işlemci soğumuyor ve anında ısınıp pc açılmıyordur.Bakır blok kırıldığını bilgisayar nereden bilsin de açılmasın işlemciye zarar vermiş olmayasin macunla beraber yapışık şekilde ayırmaya zorladiysan işlemciyle beraber çıkar
Çıkmadıysada zorlar
İşlemciyi iyiice oturt pinlerinde sorun varmi kontrol et
Len ne alaka kırılma yok eğilmiş iletmeye devam eder o sıcaklıkta fark aham şaham olmazBakır blok kırıldığı için işlemci soğumuyor ve anında ısınıp pc açılmıyordur.
Kırıldı hocamLen ne alaka kırılma yok eğilmiş iletmeye devam eder o sıcaklıkta fark aham şaham olmaz
Sorunu yukarda yazdığım şeydir muhtemelen
İşlemciye hasar gelmiş benceKırıldı hocam
Vallaha işlemciye de bişie yapmadım ki eklemedim bileİşlemciye hasar gelmiş bence
Hocam pc nin açıldığını fan dan anlıyorum meğersem fanın 1 tane siyah kablosu var o kopmuş fan donmeyince de ben açılmıyor sanıyordum aslında açılıyormuş fan olmadan çalışsa bi sıkıntı olur mu acabaİşlemciye hasar gelmiş bence
Çalılıyorsa bile artık çalışmıyor çünkü fanın kopan kablosu kısa devre yaptırdı artık tam gittiHocam pc nin açıldığını fan dan anlıyorum meğersem fanın 1 tane siyah kablosu var o kopmuş fan donmeyince de ben açılmıyor sanıyordum aslında açılıyormuş fan olmadan çalışsa bi sıkıntı olur mu acaba
Kablo biryerlere değdi bana ufak bi elektrik çarptı sonra da bilgisayar açılmadı zaten power ışığına söndüNormalde boot etmesi lazım ama yükte sistem kendini kapatır artık o soğutucunun işlevi kalmadı. Büyük ihtimalle CPU ya da kart zarar gördü.
Fan olmadan pc acma bile hele bu sıcakta islemcine zarar verirsinHocam pc nin açıldığını fan dan anlıyorum meğersem fanın 1 tane siyah kablosu var o kopmuş fan donmeyince de ben açılmıyor sanıyordum aslında açılıyormuş fan olmadan çalışsa bi sıkıntı olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalılıyorsa bile artık çalışmıyor çünkü fanın kopan kablosu kısa devre yaptırdı artık tam gitti