Neler Yeni

İşletim sistemi kurduktan sonra ne yapıyorsunuz ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben Windows 11 kurduktan sonra direkt onedrive kaldırıp sonra güncellemeleri kontrol ediyorum ve oyun modunu kapatıp ayrıca gereksiz yüklü uygulamaları kaldırıyorum daha sonra ekran kartı sürücüsü kurup özel çözünürlük ayarları vs. yapıp oyunları kuruyorum siz hangi adımları uyguluyorsunuz?

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
Ben Windows 11 kurduktan sonra direkt onedrive kaldırıp sonra güncellemeleri kontrol ediyorum ve oyun modunu kapatıp ayrıca gereksiz yüklü uygulamaları kaldırıyorum daha sonra ekran kartı sürücüsü kurup özel çözünürlük ayarları vs. yapıp oyunları kuruyorum siz hangi adımları uyguluyorsunuz?
Win 11 kurduktan sonra normalde kullandıgım tarayıcıyı indiririm sonra gereksiz uygulamaları devredışı bırakırım, başlangıç uygulamalarında istemediğim şeyleri devredışı bırakırım geforce experience falan indiririm sonra steam indiririm bir de masaüstü teması wallpaper falan ayarlarım

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
oyun modunu neden kapatıyorsun fps e faydası oluyor mu ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun modu - Game Bar hepsini kapatıyorum çünkü eski bilgisayarım da test ettim çok fark görmedim ki zaten karşılaştırma videoları var en fazla 3 FPS vesaire fark gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Win10 pro kurup beleşe cmd den aktive ediyorum. Driverları indirip oyun vs kuruyorum

Xeracula

80+ Bronze
format - windows update - bomboş windows ayarlarını kapayıp ayrıca çeşitli yöntemlerle fps tweak yapıyorum - driverlar - windows için ıvır zıvırlar ( visual c++, directx update falan ) - kulaklık, mouse yazılımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,161
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom