Neler Yeni

İsmail Kartal devam etmeli

Emsal

80+ Silver
Şampiyon olmadıktan sonra bana ne gelişmekten adamlar gelişiyorda babalarının hatrına gelismiyorlar sen hayatında hiç td görmemişsin İsmail kartalı iyi zannediyorsun
1714563160507.png

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ahmet Hakan
Kesinlikle edilmemeli. Yüksek nüfuzlu oyuncu grubuna yeterli kontrolü yok. Bu sezon Dzeko ısrarıyla gitti seneye de başka bir a kalite ismin egosuna ezilir eğer kalırsa.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ahmet Hakan
ben hala düşüncemin arkasındayım fener iyi değil gs kötü oynadı diye yendik
Yanlış. Oyun kurgusu iyiydi ve 10 kişi kalmış olma senaryosuna bile hazırdı takım oyun etkilenmedi. Net bir şekilde teknik heyet dokunuşu vardı bu maçta. Ama gel gör ki sezonu heba eden de aynı teknik heyet. 10 tane doğru yapsan da doğru yerde doğru yapman gerekeni o zaman yanlış yapıyorsan iş bitiyor. Dzeko önceden kesik yese ve sağlık ekibi kovulsa kalsın derdim.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Yanlış. Oyun kurgusu iyiydi ve 10 kişi kalmış olma senaryosuna bile hazırdı takım oyun etkilenmedi. Net bir şekilde teknik heyet dokunuşu vardı bu maçta. Ama gel gör ki sezonu heba eden de aynı teknik heyet.
doğru. ismail kartalın djkiyu orta saha oynatması bile hata o oyundan çıkınca sankihiç bi şey değişmemiş gibi oynadık niuye çünkü karşıda maymun bir gs vardı bayern münihe man uniteye karşı oynayan gs ile bu günkü gs arasında 0 benzerlik var
Mesaj otomatik birleştirildi:

fenerbahçe ezdi geçti ne anlatıyosun
bende fenerliyim maç gayet ortada geçti golü zaten bala attık

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,767
İsim
Selim
Yüzde 99 aziz yıldırım başkan olacak ozaman bu adamı yüzde 1000 gönderecek 👍

Emsal

80+ Silver
fenerbahçe ezdi geçti ne anlatıyosun
Fenerbahce bu sene hiçbir maçta çok kötü oynamadı bana kalırsa , olimpiacos ilk maçında dahi iyi başladı maça bayağı hata yapıp golü yedi

Oyuna müdahaleleri kötü bayağı,değişiklikler vs ama ana oyun planı güçlü

Top Bottom