Arabayla İsmail kartalın ne alakası var bende alfa Romeo araba sevmiyorum zaten. ama ismail kartalı sevmek zevk meselesi değil düşük IQ beriltisidir
Siz de en low iqsu secildiniz bravoforumun yaşça en ufak üyesi seçildiniz tebrikler
ben hala düşüncemin arkasındayım fener iyi değil gs kötü oynadı diye yendikİsmail Kartal ????
Yanlış. Oyun kurgusu iyiydi ve 10 kişi kalmış olma senaryosuna bile hazırdı takım oyun etkilenmedi. Net bir şekilde teknik heyet dokunuşu vardı bu maçta. Ama gel gör ki sezonu heba eden de aynı teknik heyet. 10 tane doğru yapsan da doğru yerde doğru yapman gerekeni o zaman yanlış yapıyorsan iş bitiyor. Dzeko önceden kesik yese ve sağlık ekibi kovulsa kalsın derdim.ben hala düşüncemin arkasındayım fener iyi değil gs kötü oynadı diye yendik
fenerbahçe ezdi geçti ne anlatıyosunben hala düşüncemin arkasındayım fener iyi değil gs kötü oynadı diye yendik
doğru. ismail kartalın djkiyu orta saha oynatması bile hata o oyundan çıkınca sankihiç bi şey değişmemiş gibi oynadık niuye çünkü karşıda maymun bir gs vardı bayern münihe man uniteye karşı oynayan gs ile bu günkü gs arasında 0 benzerlik varYanlış. Oyun kurgusu iyiydi ve 10 kişi kalmış olma senaryosuna bile hazırdı takım oyun etkilenmedi. Net bir şekilde teknik heyet dokunuşu vardı bu maçta. Ama gel gör ki sezonu heba eden de aynı teknik heyet.
bende fenerliyim maç gayet ortada geçti golü zaten bala attıkfenerbahçe ezdi geçti ne anlatıyosun
inşallahYüzde 99 aziz yıldırım başkan olacak ozaman bu adamı yüzde 1000 gönderecek
Fenerbahce bu sene hiçbir maçta çok kötü oynamadı bana kalırsa , olimpiacos ilk maçında dahi iyi başladı maça bayağı hata yapıp golü yedifenerbahçe ezdi geçti ne anlatıyosun