Neler Yeni

İsmail Kartal devam etmeli

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
İsmail Kartal'a iyi teknik direktör diyenleri geçtim teknik direktör diyenlere bile şüpheli gözle bakarım... Fenerin başına bu sezon hoca getirmesen Dzeko ve Tadic bile bu takımı bu puana getirirdi. Bana diyin ki fener şu zor durumda kaldı ve İsmail hoca o zamanlarda şöyle bir çözüm bulup sorunu sırtlayıp takımı o zor durumdan çıkarmakta önemli rol aldı. Sadece bir an söyleyin yeter. Bu adamın teknik taktik bilgisi vasat hocalarla aynıdır bu adamı fenerde görmek isteyen Fenerbahçeli kesinlikle ajan falan olmalı... He bana kalsa devam etsin bidahaki sene de sıçıp batırsın ben geneli değilim zaten 😂 ama bu adama iyi hoca diyen varsa gerçekten helal olsun kendisi gereçk bir iyimser bu hayatta her şeye iyi yanından bakabilir 😂

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Nordsellanddan 6 yediği gün hoca değişikliği yapılsaydı şuan daha başarılıydı fb

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Türkiye kupasını elimizle verdik. Konferans ligini elimizle verdik. Süper kupayı haklı görsem de sonuçta bedavaya verdik. Ligi aylar önce armağan ettik. Süper kupa Ali Koça diğerleri hocaya yazar.

Emsal

80+ Silver
Türkiye kupasını elimizle verdik. Konferans ligini elimizle verdik. Süper kupayı haklı görsem de sonuçta bedavaya verdik. Ligi aylar önce armağan ettik. Süper kupa Ali Koça diğerleri hocaya yazar.

Şampiyonluk önemli ama kendim için söylüyorum benim için daha önemli olan futbolcuların gelişmesi,kalpten oynaması ve oynanan oyunun lezzet vermesi beni bu konularda çok beğendim bu sene feneri

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Şampiyonluk önemli ama kendim için söylüyorum benim için daha önemli olan futbolcuların gelişmesi,kalpten oynaması ve oynanan oyunun lezzet vermesi beni bu konularda çok beğendim bu sene feneri
Hocam hangi maçı kalpten oynadılar. Trabzona İstanbulda yenildik. Gsye yenildik. Lig sonuncularini zar zor son dakika ile yenebildik. Kalpten oynayan 2-3 kişi

Emsal

80+ Silver
Hocam hangi maçı kalpten oynadılar. Trabzona İstanbulda yenildik. Gsye yenildik. Lig sonuncularini zar zor son dakika ile yenebildik. Kalpten oynayan 2-3 kişi
Hocam tam aksine 4-5 maç hariç ben bu sene takımı beğendim

Norsseland - gayet kötü idi ama mazaret bayağı var
Trabzon- o kadar da kötü değildi becao fred in olmadığı ilk maçta ve samet akaydın 2 gol yedirdi boş yere
Samsunspor- bu maç bence kötüydü takım motive olamadı
Alanyaspor- fred becao yine yoktu Alanyaspor’da çok iyi hazırlanmıştı yine de 2-1 öne geçti fb sonrasında ise çok kötü değişiklikler yaptı hoca 2-2 bitti
Gs- maçı ortada geçti becao-fred yine yoktu
Olympiacos - fener geçmeliydi lâkin sonuçta kaybederek elenmedi 1-0 yendi 3-3 ve penaltılarla bitti (burada ismail kartalın eksikleri göze çarptı bayağı)

Bunun dışında 45 maç daha oynandı çoğunda takım istediğini aldı çok güzel goller atıldı daha önce yapılmayan pas organizasyonları vs oldu ayrıca başta bahsettiğim 8-9 oyuncu çoğu maçta sonuna kadar yüreği ile oynamaya çalıştı bence

Neticede bence teknik ekibe takviye lazım maç içi maç öncesi taktisyen-analizci ve duran top hocası vs tarzı ama ismail kartal devam etmeli diye istiyorum

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

İsmail Kartal’ın hakkının yendiğini düşünüyorum
Bence takıma kattığı çok fazla + var

Bunların başında da futbolcularının olumlu meziyetlerini farkedebilip bu meziyetlerin var olduğunu ve çok daha fazla gelişebileceğine futbolcuları da ikna edip oyuncularını geliştirmek geliyor , özellikle Türkiye’de bahsettiğim derecede bu özelliği olan teknik direktör çok az (Şenol güneş mesela olabilir bu tarzda oyuncu motive edip geliştiren)

En kısa yoldan örnek vermek gerekirse jesus ile kıyaslarsak

Altay bayındır > en dip seviyesine indi
Osayi > ferdinin arkasına düşürüldü
Ferdi >geçen sene kendi çabası ile iyi oynasa da bu seneki performansı çok daha iyi
Szalai > sezonun yarısından sonra iyice formu düştü gözden kayboldu
İsmail yüksek> ilk takımda tutan jesus olmasına rağmen sonradan sezon boyu araonun arkasında bıraktı
Arda Güler> kendi kendine zorla aldı formayı hatta jesusa atar bile yaptı maç esnasında
Rossi> en dip seviyesine indi
İrfan can > en dip seviyesine indi (yuhalamalarla bitirdi sezonu)

Valencia ve batshuayi hariç performansı artan hiçbir oyuncu akla gelmiyor

İsmail Kartal
Osayi> performansı müthiş arttı
Ferdi> En üst seviyesinde
İsmail yüksek> Çok iyi seviyeye ulaştı
İrfan can>En yüksek performansında
Djiku> heralde o da en üst seviyesindedir
Tadic,dzeko> Jesus olsa anlaşabilir miydi muamma, anlaşsa da bu kadar kalpten sahiplenebilirler miydi takımı o da muamma
Szymanski > kariyer zirvesinde
Crespo> eski formuna dönmüştü ki başka takıma gitti
Oosterwolde> kendi çabası da dahil bayağı yükseldi performansı

1)Takımdaki her oyuncu ile iyi anlaşıyor ve motive ediyor , oyunu daha iyiydi ama kötüye gidiyor denilecek hiçbir oyuncu yok

2)Genel olarak gitmesi gereken çoğu futbolcuyu gönderdi
gustavo,joao pedro,szalai,Samet akaydın,Altay bayındır

3)Kalması gerekenleri genel olarak iyi seçti; osayi,oosterwolde,irfancan Kahveci ,Mert hakan ,batshuayi vs

4)Alınacak oyuncuları güzel seçtiler , szymanski,djiku,becao,fred,cengiz,Mert müldür,çağlar,tadic(gelmesine engel olabilirdi istemiyorum diyerek)

5)Jesus gibi uzun top ile lezzet vermeyen futbol oynatmıyor , bazen çok kötü oynasa da takım genel olarak çok güzel paslaşmalarla çok güzel goller atıyor

6)Çirkef açıklamalar yapmıyor , nadiren kibri karışssa da(krunic ve zajc kendi istediği için mesela) onun dışında diğer takımlar hakkında vs açıklama kolay kolay yapmıyor işine odaklı gidiyor

7)Takımı mesela gs gibi işine gelince hemen yere atla zaman geçir faul bekle diye taktik yaptırmıyor genelde oyunu oynatıyor,oyunu bozmuyor

Vs vs

Eksi yanları da var
-crespo yollayıp krunic almak
-zajc yerine başkası olabilirdi
-bazen kendi görüşlerinde çok diretiyor ve yanlış değişiklikler yapıyor vs
-king yerine kent olmalı idi

En büyük eksi yanı da oyunu güzel okuyamıyor maç öncesi ve içi planları bayağı eksik kalabiliyor lâkin bence saydığım + yanları bence kesinlikle ağır basıyor

Özetle:
bence 9-10 tane oyuncuyu bu kadar üst seviyede oynayacak derecede inandırıp motive etme ,futbolcunun kendine inanıp meziyetlerini ortaya çıkarmasına vesile olabilecek teknik direktör çok yoktur ve de kupa alamasa bile bu seviyedeki keyif veren oyunu ile de başarılı olmuştur

Ferdi 35-40 mil euro
İsmail 20 civarı
Szymanski 25-30
Djiku 15-20 civarı
Oosterwolde 20 civarı
Osayi 15 civarı
İrfan can 15-20 civarı

Satılabilecek kıvama geldi ve satılsa kimse de şaşırmaz bence
Ulan futboldan hiç anlamadığın o kadar belli o İsmail denen adam olimpiyakod maçını kaybetmemizin tek sebebi bulmuş krunic denen bı denyoyu fredi kesiyor olimpiyakod maçında dese takıma takıl falan yok kafanıza göre oynayın 20 tane atardık ama bu İsmail süper zekası orta kafa gol taktiği verdiği için kaybettik bide gitt dk 118de bonicciyi aldı o maymunda penaltıyı kaçırdı Kayseri maçında dk 110 olmuş kingi daha yeni alıyor leblebi kafalı Ali Koçta İsmail Kartal'da ikiside istifa etmeli

Emsal

80+ Silver
Ulan futboldan hiç anlamadığın o kadar belli o İsmail denen adam olimpiyakod maçını kaybetmemizin tek sebebi bulmuş krunic denen bı denyoyu fredi kesiyor olimpiyakod maçında dese takıma takıl falan yok kafanıza göre oynayın 20 tane atardık ama bu İsmail süper zekası orta kafa gol taktiği verdiği için kaybettik bide gitt dk 118de bonicciyi aldı o maymunda penaltıyı kaçırdı Kayseri maçında dk 110 olmuş kingi daha yeni alıyor leblebi kafalı Ali Koçta İsmail Kartal'da ikiside istifa etmeli
*Ulan
*olimpiakos
*git
*maymun da
*Ali Koç da ismail Kartal da

Emsal

80+ Silver
He aynen sonra niye fener 11 yıldır şampiyon olamadı
Benim öyle bir sözüm yok hocam şampiyonluktan daha önemli benim için futbolcuların geliştiğini görmek ve kaliteli paslar hareketlerle lezzetli futbol izlemek

Fbde ne zamandır gördüğüm td arasında bunu en iyi başarabilen ismail hoca

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Benim öyle bir sözüm yok hocam şampiyonluktan daha önemli benim için futbolcuların geliştiğini görmek ve kaliteli paslar hareketlerle lezzetli futbol izlemek

Fbde ne zamandır gördüğüm td arasında bunu en iyi başarabilen ismail hoca
Şampiyon olmadıktan sonra bana ne gelişmekten adamlar gelişiyorda babalarının hatrına gelismiyorlar sen hayatında hiç td görmemişsin İsmail kartalı iyi zannediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,241
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636