Neler Yeni

İşmeci 6 çekirdek olmasına rağmen 3 gösteriyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yasin can
Çoklu Konu, Spam
6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

6100 işmeci var 6 sanal 6 eski işmeci ile bunu değiştirdim çekirdek 4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
i3 6100 zaten 2 çekirdek 4 thread

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yasin can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemsel bir hata olabilir performansta bir kayıp varmı
Yok ama eskisi gibi aynı 4300 vardı 6100 aldım MB ve çekirdek farkı var diye aldım bios güncellemesi yapsam olurmu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom