Men of War - Assault Squad?yok Hocam
Men of War - Assault Squad?yok Hocam
Age Of War?Selamlar arkadaşlar ben çoçukken bir oyun oynuyordum , bu oyunu bulmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Oyun da askeri araçlar vardı bir bölgeye falan gidiyordu kış mevsimdi harita , sol üst köşede haritayı ve birliklerimizi görüyorduk
bakış açısı 2d veya 3d değil Clash of clans gibi bir bakış açısı vardı Zırhlı araç vs vardı bir grafiğide vardı piksel piksel değildi
2009 2012 arası falandır ama oyun ne zaman çıkmıştır onu bilemem şimdiden teşekkür ediyorum
Yok hocam bu 2DAge Of War?
Company of heroes olabilir mi?Selamlar arkadaşlar ben çoçukken bir oyun oynuyordum , bu oyunu bulmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Oyun da askeri araçlar vardı bir bölgeye falan gidiyordu kış mevsimdi harita , sol üst köşede haritayı ve birliklerimizi görüyorduk
bakış açısı 2d veya 3d değil Clash of clans gibi bir bakış açısı vardı Zırhlı araç vs vardı bir grafiğide vardı piksel piksel değildi
2009 2012 arası falandır ama oyun ne zaman çıkmıştır onu bilemem şimdiden teşekkür ediyorum
Bu oyunu oynadım ancak değil dediğin oyuna benzer ama asker eğitme veyahut inşa etme gibi bir şey yokCompany of heroes olabilir mi?
Belki World in Conflict olabilir. Onun dışında pek bildiğin yok.Bu oyunu oynadım ancak değil dediğin oyuna benzer ama asker eğitme veyahut inşa etme gibi bir şey yok
Onu oynadım ancak değil eski sürümü yok zaten şuan , yeni hali mevcutBende empire allies diye düşünüyorum facebooktan oynanıyordu uçak tank mank vardı
Harbi bende ya şuanlar onlinelara falan sardüm ama ne güzeldi ya rahat 1k saat yapmısızdıreskiden çok oynardım ya