Neler Yeni

İsmini hatırlayamadığım askeri bir oyun

Zepett8

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar ben çoçukken bir oyun oynuyordum , bu oyunu bulmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Oyun da askeri araçlar vardı bir bölgeye falan gidiyordu kış mevsimdi harita , sol üst köşede haritayı ve birliklerimizi görüyorduk
bakış açısı 2d veya 3d değil Clash of clans gibi bir bakış açısı vardı Zırhlı araç vs vardı bir grafiğide vardı piksel piksel değildi
2009 2012 arası falandır ama oyun ne zaman çıkmıştır onu bilemem şimdiden teşekkür ediyorum
Age Of War?

Zepett8

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar ben çoçukken bir oyun oynuyordum , bu oyunu bulmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Oyun da askeri araçlar vardı bir bölgeye falan gidiyordu kış mevsimdi harita , sol üst köşede haritayı ve birliklerimizi görüyorduk
bakış açısı 2d veya 3d değil Clash of clans gibi bir bakış açısı vardı Zırhlı araç vs vardı bir grafiğide vardı piksel piksel değildi
2009 2012 arası falandır ama oyun ne zaman çıkmıştır onu bilemem şimdiden teşekkür ediyorum
Company of heroes olabilir mi?

Zepett8

80+ Bronze
Bu oyunu oynadım ancak değil dediğin oyuna benzer ama asker eğitme veyahut inşa etme gibi bir şey yok
Belki World in Conflict olabilir. Onun dışında pek bildiğin yok.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Öztürk
Empire Allies falan mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular