kitabi bilmiyorum ama ilgimi çekti rezBir tane kitap vardı konusunda bir çocuk ailesi tarafından terkeliyordu, sonra hırsızlık çetesine falan katılıyordu çocuk kötü işler yapıyorlardı hatırladığım bu kadar bilen var mı?
Çok kitap okurum ama bunu bilmiyorumBir tane kitap vardı konusunda bir çocuk ailesi tarafından terkeliyordu, sonra hırsızlık çetesine falan katılıyordu çocuk kötü işler yapıyorlardı hatırladığım bu kadar bilen var mı?
kitabi bilmiyorum ama ilgimi çekti rez
Çok kitap okurum ama bunu bilmiyorum
yazarını filan hatırlıyor musun
kargalar meclisi yada locke lamoranın yalanları olabilir mi
@Sirius Blackw hocamın dediği kitapmış "Oliwer Twist" teşekkürler.Oliwer twist.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmasí lazı.
oliver twistBir tane kitap vardı konusunda bir çocuk ailesi tarafından terkeliyordu, sonra hırsızlık çetesine falan katılıyordu çocuk kötü işler yapıyorlardı hatırladığım bu kadar bilen var mı?
yazmış biri yav zatenoliver twist
Ben teșekkür ederim.@Sirius Blackw hocamın dediği kitapmış "Oliwer Twist" teşekkürler.
hocam kitabi araştırdım çok tavsiye ediliyodu bende aldım@Sirius Blackw hocamın dediği kitapmış "Oliwer Twist" teşekkürler.
Bende alacağım eskiden okumuştum çok güzel bir kitap.hocam kitabi araştırdım çok tavsiye ediliyodu bende aldım
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.Ben de söyleyecektim ama @Sirius Blackw lafı ağzımdan çaldı. Olsun söyliyeyim yine de Oliver Twist. Tamam canım teşekküre gerek yok. Ya da var egomu tatmin etmem lazım.