ISO indirirken disk halinde?

Lenivya

80+
Reaksiyon skoru
12
Bu şey 6gb windows 11 yükledim ama yükleyince 64 bit olarak , dist halini alıyor bunu nasıl rar yapıcam belleğe disk atılmıyor ?

İSO halinde olacak, herhangi bir program ile (örn rufus) usb'ye yazıcaksın. Ama artık direk uygulama halinde var tek bir programla usb ye yazabiliyorsun. (Microsoft'un kendi sitesinde var media creation tool olması lazım)

İSO halinde olacak, herhangi bir program ile (örn rufus) usb'ye yazıcaksın. Ama artık direk uygulama halinde var tek bir programla usb ye yazabiliyorsun. (Microsoft'un kendi sitesinde var media creation tool olması lazım)
çok anlayamadım şimdi windowsun sitesinden indirdim 6gb lık 11 şeyini disk halinde geliyor disk olunca bellek kabul etmiyor

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
Hocam bu linkteki "Windows 11 Yükleme Yardımcısı" isimli uygulamayı indirin. Usb'ye kuracaksanız ona göre adımları izleyin. Usb'ye Windows 11 yükleme dosyası kurulmuş olur.
ISO dosyası ile kuracağım derseniz Rufus isimli programı indirin. ISO dosyasını Usb'ye yazın. Videolu anlatım izlemek isterseniz Technopat bunu detaylı bir şekilde video çekmiş izlemenizi tavsiye ederim.
Bu arada o dediğiniz iso dosyasını (disk görünümünde olan) direk usb'ye atmayacaksınız. O iso dosyasının içinde de dosyalar var. Bu dosyaları atmak (Usb'ye yazdırmak) için de Rufus denilen programa ihtiyacınız var.

Rufus programı ile flash a yazacaksınız
İnternete rufus flash disk hazırlama yazın videoda zaten ufak 2 adım var sonra USB format dosyanız hazır

resim_2024-01-23_183123644.png

Post automatically merged:

Rufus programı ile flash a yazacaksınız
İnternete rufus flash disk hazırlama yazın videoda zaten ufak 2 adım var sonra USB format dosyanız hazır
oluo mu? hata var mı çünkü disk ismi alınamadı mı ne öyle bir şey dedi virüs tehdit bişiler dedi izin verdim sonra arka arkaya dosyalar açıldı 2 tanemi ne bişi olur mu? sonradan inmeye başladı?

Rufus yerine Windows'un usb yükleme aracını kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri