Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

İceWolf

80+ Silver
Kuvayi Milliye sadece Anadoluda kurulmadı. Filistin, Libya, Irak, Suriye, Cezayirdede kuruldu. İzzettin Kassam Filistindeki Kuvayi Milliyenin başındaydı.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,236
İsim
Hakan
Carrefour İsrail askerlerine BEDAVA ihtiyaç tedariği yapıyor. O yüzden sadece Türkiyede değil dünyanın bir çok ülkesinde boykot ediliyor. Carrefour, Mcdonalds ve birçok ŞEYTANA TAPAN YAHUDİ'lerin firmasıda indirimlerle bu boykotu kırmaya çalışıyor.
Aynen kanka sen bana carrefourdan bir monster kap gel.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
israil mallarina boykot yapan bi kesim var bende o kesimin içindeyim o kesimi boykottan vaz geçirmek için bence
o boykot eden kesimin içindeki ürünleri alıp yere dökenlerden değilsindir umarım

İceWolf

80+ Silver
Aynen kanka sen bana carrefourdan bir monster kap gel.
Canım benim kendin alabilirsin :) Hatta tüm paranı İsraile bağışlayabilirsin. Yetmezse Siyonist İsrail ordusuna gönüllü askerlik yapıp müslüman öldürmek içinde Gazzeye gidebilirsin. Gafil gafilliğini illaki yapacak :) Kan illaki çeker :)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,236
İsim
Hakan
Canım benim kendin alabilirsin :) Hatta tüm paranı İsraile bağışlayabilirsin. Yetmezse Siyonist İsrail ordusuna gönüllü askerlik yapıp müslüman öldürmek içinde gidebilirsin. Gafil gafilliğini illaki yapacak :) Kan illaki çeker :)
He kanka he israile destek diye gidin suriyeli atıştırmalıkları yiyin Coca Cola Starbuck o şu bu almayın zaten siz almayınca çok büyük zarar edecekler

İceWolf

80+ Silver
Amerikan ve İngiliz parası yiyip, kendi milletine düşman olan, kendi devletine düşman olan, ama ABD-AB-İsrail sevgisini Osmanlı düşmanlığıyla legalleştirmeye çalışanlar doğru bilir haklısın. Türkiyede bunu solculuk kisvesine sokan HAMBURGER solcuları herşeyi doğru bilir haklısın.

Evet arkadaşlar mc donaldosu boykot ediyoruz israil battı yemek söyledim yere döktüm hepsini israil ve abdyi tamamen batırdık şuan : Alıntıyı görüntüle

Yok artık Amerikan hamburgersi solcular heryerde :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
He kanka he israile destek diye gidin suriyeli atıştırmalıkları yiyin Coca Cola Starbuck o şu bu almayın zaten siz almayınca çok büyük zarar edecekler
Zarar etmeseler neden %50 indirim yapıyorlar?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

Cann01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Can
Kafanız ne güzelmiş ya sizin ajsjahd
Hikayelere bak sjs

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Adam konuyu sürekli başka yere çekiyor adam akıllı cevap veremiyor. :D

Top Bottom