Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,987
- İsim
- Burak Karadağ
Büyük İsrail Devleti'nin kurulması için yüzyıllardır çalışılıyor ve siyonizm yönetimini yapanlar zaten yahudilerdir ayrıca dünya da ki ekonomi sistemini, bankacılığı, faiz düzenini kuranlar ise bizzat kendileri ve dünyayı komple ellerinde tutuyorlar. Büyük İsrail Devleti ve BOP tıkır tıkır işliyor anlayacağınız. Ayrıca Türkiye ise büyük bir hedef ve gözünü dikenler var. Suriye boşuna bombalanmadı.
Her neyse şuan ki savaş hakkında ki yorumum şu;
Ben ne İsrail'i ne de son zamanlarda bizi sırtımızdan bıçaklayan Filistin'i severim. Nötr'üm yani. Çünkü İsrail'de Türkiye'de çok kanlı ve gizli dümenler çevirdi ve çeviriyorlar hâlâ. Hatırlarsanız zamanında PKK lideri Murat Karayılan söylemişti: "İsrail, Türkiye'nin yok edilmesinde bize destek veriyor." ve tabi ki asla unutulmaması gereken ve Türkiye Siyasetinde kıdemini vurmuş olan Necmettin Erbakan AKP için çok şey anlatmıştı. AKP'yi kuran ve kurduranlar İsrail ve işbirlikçileridir diye. Tayyibi başa getirenler de bizzat onlar ve en büyük oynatılan kukla şuan kendisi. İsrail ve yahudi insanları için tarafsızca söylüyorum gerçekten çok zeki bir ırklar.
@Mehmet Yılmaz Senin bu konuda ki düşünce ve fikirlerin nelerdir usta?
Her neyse şuan ki savaş hakkında ki yorumum şu;
Ben ne İsrail'i ne de son zamanlarda bizi sırtımızdan bıçaklayan Filistin'i severim. Nötr'üm yani. Çünkü İsrail'de Türkiye'de çok kanlı ve gizli dümenler çevirdi ve çeviriyorlar hâlâ. Hatırlarsanız zamanında PKK lideri Murat Karayılan söylemişti: "İsrail, Türkiye'nin yok edilmesinde bize destek veriyor." ve tabi ki asla unutulmaması gereken ve Türkiye Siyasetinde kıdemini vurmuş olan Necmettin Erbakan AKP için çok şey anlatmıştı. AKP'yi kuran ve kurduranlar İsrail ve işbirlikçileridir diye. Tayyibi başa getirenler de bizzat onlar ve en büyük oynatılan kukla şuan kendisi. İsrail ve yahudi insanları için tarafsızca söylüyorum gerçekten çok zeki bir ırklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz Senin bu konuda ki düşünce ve fikirlerin nelerdir usta?