The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,815
@Hanaz
İsrail destekçisi özellikle senin yorumunu merak ediyorum ne düşünüyon bu gemi hakkında? hala geçmişte sordugum 5 soruya da cevap vermedin.
2024 yılındaki 5 soru ( cevap vermedi )
Şimdi adama demişşin filistinli senin kardeşinse israilde benim kardeşim. Ülkemizde filistini savunanların çoğu soykırım yapıldığı için ordaki masum insanları destekledikleri için bizim halk mağdura sahip çıkar, neyse merak ettiğim sorular;
- İsrail'in arkasında ABD olduğunu biliyorsun bu adamların yıllardır gazzeyi almaya çalıştığınıda biliyorsun, ve sen türk vatandaşısın neden israili destekliyorsun ?
- İsrail geçenlerde Türkiyeyi açıkça tehtid etmiş, yarın savaş çıkarsa kardeşim dediğin İsrailimi savunacaksın vatanınımı ?
- İsrailin kaybedecek hiçbirşeyi yok çünkü arkasında Yahudiler ve Koskoca ABD ordusu var. Filistinliler sevmeme sebebin nedir ?
- İsrail savaşı neden seni ilgilendiriyor ki destek çıkacak kadar ?
- İsraile neden kardeşim diyorsun Türk düşmanı bir devlet olmasına rağmen.
Şimdi benim derdim halkla değil hamasla diyeceksen, ben mesajında öyle bir şey anlamadım direkt filistinliler ile israili kıyaslamışşın yani senin karşına aldığın kesim hamas + filistin.
Savaş beni neden ilgilendiriyor çünkü bu israilin amacı gazze değil yıllardır söylenen büyük israil projesini hayata geçirdiler gazzeyle başlayıp. Bu işin ucunda ülkemiz bile var tehtidler başladı bile, kendi vatanımda bu soykırımcı yahudileri destekleyenleri gördükçe canım sıkılıyor, gerçek türk genci böyle olmaz.
Ben bu çara zamanında sorular sormuştum arkadaşlar, bana verdiği cevap türkçe noktalama işaretleri ile ilgiliydi, yani klasik Z kuşağı cevapları argüman bulamayınca trole bağlıyorlar.