Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Dini olarak günah sayılır mı acaba bilen araştıran var mı mesala (örnek) ben pumadan bir şey almak istiyorum fakat puma kalkıp israile destek veriyor
Ya gençler Filistin'in Türklere yapmadığı ihanet yok bayrağı bile bize düşmanlıktan. Tarihinizi bilmeden yok Coca-Cola içsem bir şey olurmu yok mcd yesem bir şey olur mu saçmalamayın Allah aşkınaDini olarak günah sayılır mı acaba bilen araştıran var mı mesala (örnek) ben pumadan bir şey almak istiyorum fakat puma kalkıp israile destek veriyor
Bende böyle dusundum acikcasiYa gençler Filistin'in Türklere yapmadığı ihanet yok bayrağı bile bize düşmanlıktan. Tarihinizi bilmeden yok Coca-Cola içsem bir şey olurmu yok mcd yesem bir şey olur mu saçmalamayın Allah aşkına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsrail'le de kucaklaşalım demiyorum ama yıllardır hepimiz kullanıyoruz zaten.
Sizin kafanız mı iyi?Dini olarak günah sayılır mı acaba bilen araştıran var mı mesala (örnek) ben pumadan bir şey almak istiyorum fakat puma kalkıp israile destek veriyor
Ne mc donalds nede Cola İsrailin değilsacma bir dusunce bence okadar sene kola ictin mc yedim simdimi aklina geliyo? alaksiz tuketmeye devam
medyada linclendikleri icin ordan ornek verdimNe mc donalds nede Cola İsrailin değil
Puma, İsrail'e açıktan destek veriyor. İsrail'in milli takımının dahi sponsoru. Şu ana kadar çok kere uyarılmış fakat bundan vazgeçmemiş. Bunlardan ürün alıp finansal destekte bulunmaya haram diyemeyiz -zira ürünleri meşru, alkol yahut domuz eti vs. satmıyorlar- lakin vebalden tamamen müstağni demek de zor.Dini olarak günah sayılır mı acaba bilen araştıran var mı mesala (örnek) ben pumadan bir şey almak istiyorum fakat puma kalkıp israile destek veriyor
Çok sağolun hocamPuma, İsrail'e açıktan destek veriyor. İsrail'in milli takımının dahi sponsoru. Şu ana kadar çok kere uyarılmış fakat bundan vazgeçmemiş. Bunlardan ürün alıp finansal destekte bulunmaya haram diyemeyiz -zira ürünleri meşru, alkol yahut domuz eti vs. satmıyorlar- lakin vebalden tamamen müstağni demek de zor.