Kardeşim çok güzel düşünmüşsün tebrik ediyorum bu kadar cehaletin olduğu bir yerde bunu çıkıp söylediğin için. Forumdakileri tenzih ederek şunu söylemek istiyorum, "Boykot bir işe yaramaz", "savaşı böyle bitireceğinizi mi düşünüyorsunuz", "israilin de çok umrundaydı" gibi ahmakça, aptalca laflara aldırış etme. Yine forumdakileri tenzih ederek bazı andavallar da sana Doğu Türkistanı böyle savunuyor musun diyecek, kendilerinin yeni gündemine girdi ama yıllardır Müslümanların gündeminde olan, boykotlar ve protestolar yapılan bir meseleydi aslında, eminim ki kendileri şuan bile umursamıyorlardır. Boykot bir ülkeyi veya bir şirketi bitirmek için yapılmaz, boykot tepki göstermek için yapılır ki boykot yüzünden koskoca mcdonalds, starbucks gibi şirketler büyük kâr düşüşü yaşadı, israil borsası düştü. Bunlar olmasa bile boykot Müslümanın bir görevidir, farzıdır. Müslümanın derdine ehemmiyet göstermeyen bizden değildir Peygamber efendimiz. Tekrardan forumdakileri tenzih ederek birde Filistin, Çine destek veriyor, Ermenistanın yanında diyen cahillere cevaben: Cahilliğinizden kaynaklı asla yargılamıyorum Filistini yöneten elemanın Muhammed Abbas olduğunu bilmiyorsunuz, kendisinin israil ile bağlantısını da bilmiyorsunuz, savaşın sadece Gazze şeridinde olduğunu da bilmiyorsunuz, Gazze şeridinin Filistinden ayrı bir şekilde yönetildiğini ve seçimlerde hamasın kazandığını da bilmiyorsunuz. Hangi oyun şirketleri boykot bilmiyorum ama internetten bir kaçını belki bulabilirsin, Activison genelde oyunlarında İslamofobiyi kullanır örneğin.