proxcis
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 759
- İsim
- Semih Aydın
Merak etme Ben Türk Oğlu Türk'üm.Evet Doğu Türkistan olaylarına ses ediyorduk ama bu tipleri ilk defa duyduk, filistin olayı olmasa duymazdık da. Sorsan haritadan yerini gösteremezler. Boykotum amacını aslında anlattım saygımdan bir daha anlatmayacağım, adam olana laf bir kez söylenir çünkü. Boykot aslında milli üretimi de körükler çünkü gerçekten alternatif yok, üretilmek zorunda ama bizim millete nafile yine ortada bir şey yok.
Filistin senin savaşındır.
Filistin halkı Müslümandır (eğer müslümansan seni ilgilendiriyor tabii)
İsrail ortak düşmanındır.
Gazzeden sonra Lübnan, Suriye en sonunda da inançlarının vazgeçilmezi olan vadedilmiş toprakları barındıran ülkene geldiğinde de ağlama.
Filistin öncelikle Müslümansan sonra Türksen senin sorunun. Ha diyorsanki toprak bütünlüğü benim için önemli değil, doğu tarafını komple alabilirler diyorsan cezan müebbet, keşke Hiyanet-i Vataniyye kanunu kaldırılmasaydı.
Savaş çıkarsa bu topraklar için savaşır ve canımı, kanımı seve seve bu topraklar için ıslatırım.
Türkiye Cumhuriyeti LAİK bir devlettir ama madem bu kadar iyi bir Müslümansın sana söz veriyorum gel Filistin'e uçak biletini ben alayım.
Git orada çarpış, savaş.
Müslüman dediğin sadece müslümanları umursamaz.
Müslüman dediğin "kişinin dinine, ırkına bakmaz."
Müslüman dediğin kişinin haklı olup olmadığına, ezilip ezilmediğine bakar.
Müslüman dediğin Ukrayna'da katledilen bebekler için de ağlar, üzülür.
Siz Müslümanlığı arap seviciliğine alet ediyorsunuz.
TEKRAR SÖYLÜYORUM: FİLİSTİNE GİDİP SAVAŞACAKSAN GİDİŞ BİLETİNİ SEVE SEVE HEMEN BUGÜN ALABİLİRİM.