Neler Yeni

İsrail'i boykot etmek için

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dostveviski

80+ Bronze
Aynen kanka. Starbucks'ın Dünya'da 10'a yakın ülkede şubesi kalmadı. Türkiye'de %30-40 hisse kaybetti. Coca-Cola %30 hisse kaybetti. Fanta, Sprite, Burger King, MC Donalds %20 şer hisse kaybetti. Boş boş konuşma!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Filistin bizim orta doğu cephemiz... Filistin'den sonra sıra kime gelecek? Irak? Suriye? Sonra?.. Sıra Türkiye'ye gelecek. Şimdi yardım etmezsek sonra yardım etmezsek. İsrail ile sınırımız olacak. Daha mı iyi?

Bu sitede neredeyse her ürün var. Filistin için değilde Türklere ırkçılık yapan oyunları düşünebilirsin. Çünkü direkt olarak mesela Amazon var. Amazon'u bırakabilirsin de oyunlar genelde direkt olarak böyle şeyler yapmıyor ama Rockstar vs. Türklere ırkçılık yapıyor. Özellikle dil desteği vs. çıkarmıyor...
sen boykot mu ediyosun simdi :D Kendime alırken senin yerine de alacağım boykotun işlevsiz olsun

ridvan k

80+ Bronze
Şu foruma bak ... gercekten hepiniz bu ülkede mi yaşıorsunuz
Biri çıkip senin boykotunla mı israil zarar gorcek dior
Dıgeri once doğu turkistana bak dior
Tm anladık içinizde islamın ne demek olduğunu bilen yok ama en azından saygınız olsun
Arkadas kendince biseyler yapmaya çalışıyor onunla bile dalga gecmeye çalışıyorsunuz.
Yazık gerçekten.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
İsrail'i boykot edeceksen piyasaya çıkarttığı oyunları oynamayarak değil, piyasaya çıkarttığı oyunların karşısına DAHA İYİ OYUNLAR çıkartarak boykot edeceksin.

Pastadaki payını almaya çalışacaksın ki gelirleri düşsün.
Sen 1 kişisin ve Türkiye'de yaşayan bir Türk'sün.
Senin paranın gücü, ekonomin ortada.

Madem bu kadar akıllısınız madem bu kadar duyarlısınız Türk oyun yapımcılarına varınızı yoğunuzu bağışlayın.
Hisse/kar payı alın ve onun üzerinden ilerletin.

Filistin Amerikan'ın bir yerlerini yalayıp Doğu Türkistan'daki zulme göz yummuş hatta Çinin yanında olmuşsa bu benim suçum değildir.
Herkes kendi çıkarlarına oynuyor, bedelini öderken de ağlıyor.
Bu kadar net.

2018'den bu yana Çin'e ait pek çok sektör/alanda iş almadım/hizmet vermedim.
Outreach olarak çalıştığım dönemlerde bile Çin yerine Vietnam'dan, Tayvan'dan kişileri bulup çalıştım.

Sizin yaptığınız şey inanılmaz BOŞ.
Sen bir ürün üretmiyorsun, kişi orada masum sivil halkı bombalarken "boykot" ediyorsun ama 3-5 yıl sonra yine onların ürününü kullanacaksın çünkü senin bir ürünün dahi yok.

Anlatabildim mi?

Tm anladık içinizde islamın ne demek olduğunu bilen yok ama en azından saygınız olsun
Arkadas kendince biseyler yapmaya çalışıyor onunla bile dalga gecmeye çalışıyorsunuz.
Yazık gerçekten.
Kardeş Doğu Türkistan'daki zulüm 2018'den önceki dönemlerden beri yapılıyordu madem bu kadar iyi bir Müslümansın onlara hiç ses ettiniz mi?
İşiniz gücünüz mehmetçik buraya, mehmetçik şuraya demek.

Arap fanı olmayı bırakın, insanlık için yaşayın.
Senin dinin "Ezileni koru, haklının" yanında ol derken sen Doğu Türkistan için yıllardır susup 2023-2024 yılında sırf laf yememek için sözde tepki veriyorsan git ötede ver zaten.

Filistin benim savaşım değildir.
Filistin halkı TÜRK halkı değildir.
Filistin halkı madem bu kadar Müslümanlardı neden Doğu Türkistan için Çin'in yanında oylama yapıldıktan sonra sokaklara dökülmediler, tepki vermediler?
Herkes kendi işine, çıkarına bakıyor da ondan.
Kimse kendi canı yanana kadar başkasını umursamıyor.

Müslümanım diyorsan ama Doğu Türkistan'daki zulmü görmedim, bilmedim bu yüzden tepki veremedim diyorsan da yazık zaten.

Son düzenleme:

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Kral herhalde Mit ajanısın, bizim bilmediğimiz her şey sendeymiş :kekw:
Hayır, bir dakikanı ayırıp google a bakarsan sen de öğrenebilirsin çok zor değil. Marifet bende değil yani her Allahın kulu öğrenebilir.

Mekke'deki Starbucks şubelerinden kaç kişinin haberi var acaba? ABD'ye tepki verirler ama Arabistan hep es geçilir.
Arabistan İslam rejimiyle yönetilen bir ülke değil. Abi hiç mi Tarih bilmiyorsunuz la, suud ailesini ve amerika-arabistan ilişkilerini araştırın.

sen boykot mu ediyosun simdi :D Kendime alırken senin yerine de alacağım boykotun işlevsiz olsun
Dostum çok üzüldüm :( Nolur dur.

MOON_MVR

80+ Bronze
Yazık gerçekten.
Islamın ne demek olmadığını öğrenmiş olduk arkadaşlar. Hani merak ediyorum ne haddinize de sizin insanların dinin nasıl yaşadığına karışıyorsun bunu anlamıyorum. Dinime laf eden müslümana bak hele. Onun dışında dediğin diğerlerine hak veryorum kardeşim sadece bu madden saçma

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yazık gerçekten.
Dostum bunlara emin ol kimse takılmıyor, ergenliğin zirvesinde farklı olmanın havalı olduğunu düşünen ezik tiplerhepsi, onların boykot yapıp yapmaması kimsenin şeyinde değil. Müslüman olmamaları da bizim için daha iyi, hem dini kirletmezler hem de cehennemde güzelce pişerler.

MOON_MVR

80+ Bronze
Dostum bunlara emin ol kimse takılmıyor, ergenliğin zirvesinde farklı olmanın havalı olduğunu düşünen ezik tiplerhepsi, onların boykot yapıp yapmaması kimsenin şeyinde değil. Müslüman olmamaları da bizim için daha iyi, hem dini kirletmezler hem de cehennemde güzelce pişerler.
Güzel kardeşim fikirlerine saygı duyar ve hiç birine karşı olumsuz bir laf etmem fakar. Hiç bir şekilde haddinize değildir ki kimin müslüman olup olmadığı, dinini nasıl yaşadığını, dini ile ilgili neler dediği ve dinini nasıl telafuz ettiği tamamı ile dini yaşayan kişiye aittir. Onlar müslüman değiller, yok ergenler işte dinimizi pisletmesinler diyerekten insanları karalamana gerek yok güzel kardeşim. Burda herkes insan herkesin kendi öz düşüncesi var ve senin kafa yapındaki müslümanlık ile onun kafa yapısındaki uyuşmuyor ise ona sen müslüman değilsin diyemezsin. Allah kimseye bu hakkı vermedi.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Savaşın ilk günü "nasıl koyduk ama İsrail'e?"
1 ay sonra "Müslüman kardeşlerimiz ölüyor, İsrail terörist, #boykotmekdanıls😭😭😭".
Savaş çıktığında İsrail'in yerle bir olması için savaşı destekleyenler bugün orada ölen çocukların ölümlerinde payları vardır. Bugün İsrail savaşta üstünlük kurduğunda gelip burada ağlamayın. Savaşın başından beri barışı destekleyen taraftaydım hala daha öyleyim. Savaş hiçbir şeyi çözmedi.

MOON_MVR

80+ Bronze
Ek olarak merak ediyorum bir insanın kendi içersinde yaptığı ibadetler olsun veya yaptığı her hangi bir günah olsun onu etkiler senin dinine nasıl bir etkide bulunuyor bu davranışlar merak ediyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Savaşın ilk günü "nasıl koyduk ama İsrail'e?"
1 ay sonra "Müslüman kardeşlerimiz ölüyor, İsrail terörist, #boykotmekdanıls😭😭😭".
Savaş çıktığında İsrail'in yerle bir olması için savaşı destekleyenler bugün orada ölen çocukların ölümlerinde payları vardır. Bugün İsrail savaşta üstünlük kurduğunda gelip burada ağlamayın. Savaşın başından beri barışı destekleyen taraftaydım hala daha öyleyim. Savaş hiçbir şeyi çözmedi.
Ufak bir detay ekleyeyim. İsrail'in yayınladığı ölüm listesinde yer alan Hamas liderlerinin tamamı Avrupa ülkelerinde!

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İsrail'i boykot edeceksen piyasaya çıkarttığı oyunları oynamayarak değil, piyasaya çıkarttığı oyunların karşısına DAHA İYİ OYUNLAR çıkartarak boykot edeceksin.

Pastadaki payını almaya çalışacaksın ki gelirleri düşsün.
Sen 1 kişisin ve Türkiye'de yaşayan bir Türk'sün.
Senin paranın gücü, ekonomin ortada.

Madem bu kadar akıllısınız madem bu kadar duyarlısınız Türk oyun yapımcılarına varınızı yoğunuzu bağışlayın.
Hisse/kar payı alın ve onun üzerinden ilerletin.

Filistin Amerikan'ın bir yerlerini yalayıp Doğu Türkistan'daki zulme göz yummuş hatta Çinin yanında olmuşsa bu benim suçum değildir.
Herkes kendi çıkarlarına oynuyor, bedelini öderken de ağlıyor.
Bu kadar net.

2018'den bu yana Çin'e ait pek çok sektör/alanda iş almadım/hizmet vermedim.
Outreach olarak çalıştığım dönemlerde bile Çin yerine Vietnam'dan, Tayvan'dan kişileri bulup çalıştım.

Sizin yaptığınız şey inanılmaz BOŞ.
Sen bir ürün üretmiyorsun, kişi orada masum sivil halkı bombalarken "boykot" ediyorsun ama 3-5 yıl sonra yine onların ürününü kullanacaksın çünkü senin bir ürünün dahi yok.

Anlatabildim mi?

Kardeş Doğu Türkistan'daki zulüm 2018'den önceki dönemlerden beri yapılıyordu madem bu kadar iyi bir Müslümansın onlara hiç ses ettiniz mi?
İşiniz gücünüz mehmetçik buraya, mehmetçik şuraya demek.

Arap fanı olmayı bırakın, insanlık için yaşayın.
Senin dinin "Ezileni koru, haklının" yanında ol derken sen Doğu Türkistan için yıllardır susup 2023-2024 yılında sırf laf yememek için sözde tepki veriyorsan git ötede ver zaten.

Filistin benim savaşım değildir.
Filistin halkı TÜRK halkı değildir.
Filistin halkı madem bu kadar Müslümanlardı neden Doğu Türkistan için Çin'in yanında oylama yapıldıktan sonra sokaklara dökülmediler, tepki vermediler?
Herkes kendi işine, çıkarına bakıyor da ondan.
Kimse kendi canı yanana kadar başkasını umursamıyor.

Müslümanım diyorsan ama Doğu Türkistan'daki zulmü görmedim, bilmedim bu yüzden tepki veremedim diyorsan da yazık zaten.
Evet Doğu Türkistan olaylarına ses ediyorduk ama bu tipleri ilk defa duyduk, filistin olayı olmasa duymazdık da. Sorsan haritadan yerini gösteremezler. Boykotum amacını aslında anlattım saygımdan bir daha anlatmayacağım, adam olana laf bir kez söylenir çünkü. Boykot aslında milli üretimi de körükler çünkü gerçekten alternatif yok, üretilmek zorunda ama bizim millete nafile yine ortada bir şey yok.
Filistin senin savaşındır.
Filistin halkı Müslümandır (eğer müslümansan seni ilgilendiriyor tabii)
İsrail ortak düşmanındır.
Gazzeden sonra Lübnan, Suriye en sonunda da inançlarının vazgeçilmezi olan vadedilmiş toprakları barındıran ülkene geldiğinde de ağlama.
Filistin öncelikle Müslümansan sonra Türksen senin sorunun. Ha diyorsanki toprak bütünlüğü benim için önemli değil, doğu tarafını komple alabilirler diyorsan cezan müebbet, keşke Hiyanet-i Vataniyye kanunu kaldırılmasaydı.

Güzel kardeşim fikirlerine saygı duyar ve hiç birine karşı olumsuz bir laf etmem fakar. Hiç bir şekilde haddinize değildir ki kimin müslüman olup olmadığı, dinini nasıl yaşadığını, dini ile ilgili neler dediği ve dinini nasıl telafuz ettiği tamamı ile dini yaşayan kişiye aittir. Onlar müslüman değiller, yok ergenler işte dinimizi pisletmesinler diyerekten insanları karalamana gerek yok güzel kardeşim. Burda herkes insan herkesin kendi öz düşüncesi var ve senin kafa yapındaki müslümanlık ile onun kafa yapısındaki uyuşmuyor ise ona sen müslüman değilsin diyemezsin. Allah kimseye bu hakkı vermedi.
Benim kafa yapımdakiyle uyuşmayabilir fakat Kurandakiyle uyuşmuyorsa gayet tabii diyebilirim ki Müslüman değildir. Boykot eder etmez, Müslümandır değildir gram umrumda değil. 3 gram aklıyla dalga geçmeye çalışmasa laf da etmem. Komik ve bir o kadar üzücü.

şahin doğan

80+ Platinum
İslamın ne olduğunu bilmek zorundalar mı? Kendilerine yarayı olmayan bir olaya neden saygı duymak zorundalar?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom