Neler Yeni

israili savunan türklere küfür eden yayıncı

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
senin de söylediğin gibi filistin(hükümeti) kaşınıyor. filistinde, israilde yaşayan siviller değil. ayrıca vaziyet her ne olursa olsun, savaş içeresinde fosfor bombası kullanmak yasaya, insanlığa zıt, aykırıdır.
Orta doğu kimsenin umrunda değil, sadece konuşurlar. adamlar bunun farkında, kullanmaktan çekinmiyorlar.

Saintes Maries

80+ Bronze
Orta doğu kimsenin umrunda değil, sadece konuşurlar. adamlar bunun farkında, kullanmaktan çekinmiyorlar.
ortadoğu, taaa' dünyanın öbür ucundan uçak gemisi göndermeye, bölgeye asker konuşlandırarak bu askerlere eğitim vermeye, gerekli tüm mühimmat ve silah yardımında bulunmaya gelince birilerinin gayet de umurunda oluyor. bunlardan ötürü ortadoğu kimsenin umurunda değil demek yerine ortadoğu "işine geldiğinde" birilerinin umrunda demek doğru olur. irili ufaklı, her türlü mevzuda kuyruğuna basılmış kedi gibi bağıran BM tarzı, sözde insan hakları savunucusu örgütler bu tür insanlık dışı olaylara ufaktan da olsa ses çıkarsalar da bugün bunların hiçbirini yaşamasak, içlerinde türklerin ve diğer her türlü milletin de bulunduğu masum, suçsuz sivil kesim zarar görmese.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İsrail'in son 10 yılda yaptığını Filistin 1 haftada yapınca ve medyanın tutumundan dolayı Filistin haksız görünüyor ama haklı.
Harbi abi bizim Türkler niye çok biliyormuş gibi hemen İsrail'e hak veriyor. Videodaki doğru yanlış bilmiyorum izlemedim. Ama kalkıp gidip de İsrail'e hak vermezsin. Adamlar koca ülkeyi işgal etti.
Ermeni soykırım falan tanımış önemli değil.
X bir ülke Y bir ülkeyi işgal edemez. Ne olursa olsun işgalci ülkeye hak verilmemeli.
Ben Filistin'i sevmiyorum veya seviyorum önemli değil. Ama sanki kırk yıllık arkadaşı gibi İsrail'i savunanlar var. Garip....

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Harbi abi bizim Türkler niye çok biliyormuş gibi hemen İsrail'e hak veriyor. Videodaki doğru yanlış bilmiyorum izlemedim. Ama kalkıp gidip de İsrail'e hak vermezsin. Adamlar koca ülkeyi işgal etti.
Ermeni soykırım falan tanımış önemli değil.
X bir ülke Y bir ülkeyi işgal edemez. Ne olursa olsun işgalci ülkeye hak verilmemeli.
Ben Filistin'i sevmiyorum veya seviyorum önemli değil. Ama sanki kırk yıllık arkadaşı gibi İsrail'i savunanlar var. Garip....
2008'den 2020'ye kadar İsrail, +5000 Filistinliyi öldürmüş. Filistin ise 250 küsür İsrailliyi öldürmüş. Binlerce yıl önce devletleri olan yerde hak iddia ediyorlar. Dünyanın en saçma olayı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2008'den 2020'ye kadar İsrail, +5000 Filistinliyi öldürmüş. Filistin ise 250 küsür İsrailliyi öldürmüş. Binlerce yıl önce devletleri olan yerde hak iddia ediyorlar. Dünyanın en saçma olayı.
Yahudilik işte. Yani Hristiyanlık daha insani öyle söyleyeyim. İsrail proje zaten. ABD o bölgede kolu olsun istedi ve yaptı. ABD olmasa İsrail tırttı.
İsrail yasak olmasına rağmen kimyasal bomba kullandı. Niye kimse bunu konuşmuyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
yakışmadı hasan

KAANT10X

80+ Bronze
Yahudilik işte. Yani Hristiyanlık daha insani öyle söyleyeyim. İsrail proje zaten. ABD o bölgede kolu olsun istedi ve yaptı. ABD olmasa İsrail tırttı.
İsrail yasak olmasına rağmen kimyasal bomba kullandı. Niye kimse bunu konuşmuyor.
Olsun Hamas zaten terör örgütü ayrıca Bir tane festivali basıp 30 yaşında 2 çocuk annesi bir kadının bacağını kırıp(anatomi profesörleri söyledi) çıplak sergilemişler. Yani bunlar cihatçı katiller,yobaz sürüleri ayrıca Filistin aynı 11 Eylül gibi ABD'ye koz vermiş sonları kötü olacak(üst akıl hocalarım)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Olsun Hamas zaten terör örgütü ayrıca Bir tane festivali basıp 30 yaşında 2 çocuk annesi bir kadının bacağını kırıp(anatomi profesörleri söyledi) çıplak sergilemişler. Yani bunlar cihatçı katiller,yobaz sürüleri ayrıca Filistin aynı 11 Eylül gibi ABD'ye koz vermiş sonları kötü olacak(üst akıl hocalarım)
Ben Hamas haklı demiyorum. Ama bu dediklerinin kat ve katını İsrail yaptı. Benim lafım fırsatını bulsa Türkiye'yi bir kaşık suda boğacak İsrail'i destekleyen Türkler'e.

KAANT10X

80+ Bronze
Ben Hamas haklı demiyorum. Ama bu dediklerinin kat ve katını İsrail yaptı. Benim lafım fırsatını bulsa Türkiye'yi bir kaşık suda boğacak İsrail'i destekleyen Türkler'e.
Benim aklım ve kalbim Filistinle beraber(hukumetiyle değil) zaten hükümetleri adam olsa onlar savaşırlardı. Ama diplomatik olarak yansız kalanlara saygım sonsuz. Zaten diplomasi açısından en mantiklisi şuan bu. Ama birazcık birikimleri olsalar İsraili dost veya ortak sanmazlar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Bu adam PKK'lı zaten pek takmaya gerek yok. Yabancılara yayın yapmaya devam etsin.

Top Bottom