İSS Değiştirmeli Miyim?

woutahmet

80+
Reaksiyon skoru
58
Sağlayıcım Türk telekom, hız problemi yaşıyordum müsteri hizmetlerini aradım hattımın 16mbps oldugunu düşuk seviyede olduğu icin bunun normal olduğunu söylediler modem DSL destekli. Binanın 84 mbps`a kadar desteklediğini söylediler yüksletirsem 2-14 gun interneti kullanamayacagimi soyledi. Binaya fiber internet geldi geçmeli miyim geçerken hizi yükseltip mi geceyim yoksa başka bir İSS`ye mi geçmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim yardımci olursaniz sevinirim. Hayırli Forumlar.

Eğer fiber geldiyse tabikide fibere geçmelisin 16mbps artık yetmesi çok zor.

Sağlayıcım Türk telekom, hız problemi yaşıyordum müsteri hizmetlerini aradım hattımın 16mbps oldugunu düşuk seviyede olduğu icin bunun normal olduğunu söylediler modem DSL destekli. Binanın 84 mbps`a kadar desteklediğini söylediler yüksletirsem 2-14 gun interneti kullanamayacagimi soyledi. Binaya fiber internet geldi geçmeli miyim geçerken hizi yükseltip mi geceyim yoksa başka bir İSS`ye mi geçmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim yardımci olursaniz sevinirim. Hayırli Forumlar.
Türktelekom pahalı ve önermem hocam.
Göknet altyapı sorgulama yaparmısınız

Şu an 16mbps fibere geçince artis olur mu bunu soylemem mi lazım binanın desteklediği hiza ulaşmasi icin.
Demek istediğin şeyi anlamadım altyapı sorgulaması yap eğer fiberin varsa geçebilirsin ve geçmelisin.

Ekler

• 20230527_155619.jpg
    20230527_155619.jpg
    3.9 MB · Hit: 59
İnterneti ne için kullandığınızı ve yaşadığınız şehri de paylaşırsanız daha makul önerilerde bulunulabilir.
Ben de bu bilgiler ışığında öneride bulunmak isterim :)

Kütahya/Merkez
GIBIRNet önerebilirim eğer oyun oynuyorsanız ping konusunda pişman etmeyecektir,
Bölgenizde fiber dönüşüm varsa (Türk Telekom altyapısı için) ücretsiz kurulumu da sağlarlar.
Genel olarak bir problem yaşayacağınızı da sanmam, kendim 2 yıldır kullanıyorum memnunum.

GIBIRNet önerebilirim eğer oyun oynuyorsanız ping konusunda pişman etmeyecektir,
Bölgenizde fiber dönüşüm varsa (Türk Telekom altyapısı için) ücretsiz kurulumu da sağlarlar.
Genel olarak bir problem yaşayacağınızı da sanmam, kendim 2 yıldır kullanıyorum memnunum.
Normalde internet hızıni falan umursamiyordum yeni pc alınca oyunlarda ping sorunu oluşmaya başladı. Bakacağım önerine.

binanın desteklediği en yüksek altyapı türüne ve en yüksek hıza geç bence faydasını görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri