🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
100Tl ye kim topluyor Allah aşkına en kötü 500 TL istiyorlar100 e de toplarlar bilgisayarcılar.
100Tl ye kim topluyor Allah aşkına en kötü 500 TL istiyorlar100 e de toplarlar bilgisayarcılar.
bilgisayarcı toplarken başında beklerim zatentoplarla da görmeden bilgisayarcılara emanet etme bence . kendin yavaş yavaş videodan yaparsın
Kayışdağıgittim sordum biri 5000 lira dedi diğeri dedi 3000
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak nerede
uzak değil mi biraz hocamKayışdağı
Şeyhli tarafı mı? Kurtköy bölgesi civarı mı?kablolama yapamam bence ve termal macunuda sıkamam gibi dğzgün üstelik sıvı soğutmayı hiç takamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
pendik
evet şeyhlideyimŞeyhli tarafı mı?
Sistem am5 mi am4 müuzak değil mi biraz hocam
am5Sistem am5 mi am4 mü
Kasa nedir?
atayım linkiniKasa nedir?
Ataşehirde TKA bilişim var istersen onlarla da görüşüp bi fiyat al. Araçla sistemi evden alıyor geri araçla getiriyorlar.istanbul anadolu yakası içi eve gelip bilgisayar parçalarını birleştirecek biri var mı bir abiyle anlaşmıştık ama sanırım WhatsApptan engel atmış o yüzden yeni biri lazım 1000 lira veririm
işte ona hiç güvenememAtaşehirde TKA bilişim var istersen onlarla da görüşüp bi fiyat al. Araçla sistemi evden alıyor geri araçla getiriyorlar.
Ben takarım ama fan çoklayıcı vs gerekebilir önce eksikleri bulmak lazım. Hepsini anarta takarsan çirkin durur zaten. Kasanın içinde fan kontrolü için bi kart var mı? Bakar mısın?atayım linkini
n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com