İstanbul İçi Asus Yetkili Servis Önerisi

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,784
27 haziranda cihazım touchpad arızasından dolayı yetkili servise gitti 15 gün sonra anakart touchpad değişmiş olarak geri geldi ve o günden beridir bsod hataları alıyorum yazılımsal olarak her şeyi denedim fakat çözülmedi tekrardan servise göndereceğim ama hangi servise göndereceğimi bilmiyorum daha önce istanbul içi yetkili servis deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi

27 haziranda cihazım touchpad arızasından dolayı yetkili servise gitti 15 gün sonra anakart touchpad değişmiş olarak geri geldi ve o günden beridir bsod hataları alıyorum yazılımsal olarak her şeyi denedim fakat çözülmedi tekrardan servise göndereceğim ama hangi servise göndereceğimi bilmiyorum daha önce istanbul içi yetkili servis deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi
Asusa'da sanırım MSI bakıyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim

Asusa'da sanırım MSI bakıyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim
daha öncesinde sms infocoma gitmişti orası artık asusa hizmet vermiyormuş kvk ve teknoser yetkili servisi var ikisinden birine götürmem gerekiyor ama hangisi daha iyi bilemiyorum

Servispoint olabilir

Geri