Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
BILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
Yapamadın kablolamayı kolay la sabah ram'i yapmıştın bunu da yaparsın. Kategorize et hepsini bağlayarak, kablo kanallarına yerleştir kasada. Eğer yoksa kablo kanalı da toplayıp bi alana tıka gitsin.BILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
WiFi 6 laptop durumunuz nedir?Yapamadın kablolamayı kolay la sabah ram'i yapmıştın bunu da yaparsın. Kategorize et hepsini bağlayarak, kablo kanallarına yerleştir kasada. Eğer yoksa kablo kanalı da toplayıp bi alana tıka gitsin.
Öyle var mı ucuz fiyata diye sormuştum size hocam. Almadım. Benden test için zamanında istemişti modemin destek ekibi de zaten problemim çözüldü, vazgeçtim ben de o zamanlar.WiFi 6 laptop durumunuz nedir?
Anladım probleminizin çözülmesine sevindim.Öyle var mı ucuz fiyata diye sormuştum size hocam. Almadım. Benden test için zamanında istemişti modemin destek ekibi de zaten problemim çözüldü, vazgeçtim ben de o zamanlar.
Kablolama dediğin Psu'daki ve kasanın ön panelinde ki usb girişlerini vesaire diyorsan anakartın giriş yerlerine bakarak neyin nerenin olduğunu anlarsın zaten, ön panelden gelen kabloların üstünde nerenin olduğu da yazıyor. Anakartta da yazıyor (büyüteç veya telefonun kamerasını kullanmanı tavsiye ederim bazı anakartlarda çok küçük oluyor sizinki nasıl bilmiyorum). İşte olmasam eldivenlerimi alır gelirdimBILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
akşama gelmd olasılığınız var mıdırKablolama dediğin Psu'daki ve kasanın ön panelinde ki usb girişlerini vesaire diyorsan anakartın giriş yerlerine bakarak neyin nerenin olduğunu anlarsın zaten, ön panelden gelen kabloların üstünde nerenin olduğu da yazıyor. Anakartta da yazıyor (büyüteç veya telefonun kamerasını kullanmanı tavsiye ederim bazı anakartlarda çok küçük oluyor sizinki nasıl bilmiyorum). İşte olmasam eldivenlerimi alır gelirdim.
anakartın kutusunda kablolama hakkında kağıt çıkıyor ve kablo başlarında usb gibi yazıyor zatenBILGISAYARI AZVIK TOPLADIM AMA KABLOLAMA KALDI VE SIVI SOĞUTMAYI TAKMAK LAZIM ANTISTATIK BILEKLIK VAR YARDIM LAZIM caps açık kalmış pardon
hocam konudan alakasız şu anda anakartta 8 bida var 9 uncu girmiyor sıkıntı olur muanakartın kutusunda kablolama hakkında kağıt çıkıyor ve kablo başlarında usb gibi yazıyor zaten
Maalesef hocamda gerek yok, dediklerimi uygulayın gerisi kolay. Sıvı soğutucunun da kendi takılış videosu vardır zaten.akşama gelmd olasılığınız var mıdır
hocam anakartın 8 vidası girdi 9 uncu çok köşede takmasam sorun olur muMaalesef hocamda gerek yok, dediklerimi uygulayın gerisi kolay. Sıvı soğutucunun da kendi takılış videosu vardır zaten.
Kendiniz yapın ki bakım zamanı da kendiniz halledersiniz her şeyi...Maalesef hocamda gerek yok, dediklerimi uygulayın gerisi kolay. Sıvı soğutucunun da kendi takılış videosu vardır zaten.
Gövde kısım vidaysa sorun olmaz bence. Köşe vidasıysa ona bakmak lazım.hocam konudan alakasız şu anda anakartta 8 bida var 9 uncu girmiyor sıkıntı olur mu