Neler Yeni

İstanbul Sözleşmesi Nedir?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konu degiştirilmis konuda 18 yaş alti bir kiz kadin olarak kabul edilir birisiyle cinsel ilişkiye girerse babasinin karişmasi şiddet olarak görülür yaziyordu yazdiğim yazidanda anlarsib konunun değistiğini
Knk şiddet var şiddet var uyarmak şiddet sayılmaz vurursan falan tabi şiddet olur.

Komando41.

80+ Silver
bu yazıyı okumadım bile adidasın neler yazacağını tahin ettiğim için adidas bu forumda kimse kimseye normalde laf atmaz ama siyaset konularını okadar çok abartıyosunki bu foruma çoğu kişi kafa dağıtmak için giriyor sen ise insanların zevkini dağıtmak için (yazdıklarımın bu konuyla alaksı yok)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Knk şiddet var şiddet var uyarmak şiddet sayılmaz vurursan falan tabi şiddet olur.
Dediğimi anlamadin glb konuyu açan bir maddesinde 18 yaş alti bir kiz kadin olarak sayilir birisiyle istiyerek cinsel iliskiye girerse babasi karişamaz karişirsa siddet olarak sayilir yazdi ve sonra o cümleyi değistirmiş benim üste yazdiğimda var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bunu babasi bu olayi ögrendi kiza fiziksel siddet uyguladi olarak görme babasi bu konu hakkinda konussa bile siddet sayiliyo çok saçma

Son düzenleme:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dediğimi anlamadin glb konuyu açan bir maddesinde 18 yaş alti bir kiz kadin olarak sayilir birisiyle istiyerek cinsel iliskiye girerse babasi karişamaz karişirsa siddet olarak sayilir yazdi ve sonra o cümleyi değistirmiş benim üste yazdiğimda var zaten

Bu arada bunu babasi bu olayi ögrendi kiza fiziksel siddet uyguladi olarak görme babasi bu konu hakkinda konussa bile siddet sayiliyo çok saçma
what ozaman harbi saçma la konuşmanın nesi kötü

T.P.G.

80+ Titanium
Kızını insan gibi yetiştirirsen öyle bir şey zaten yapmaz ;)
Konu degiştirilmis konuda 18 yaş alti bir kiz kadin olarak kabul edilir birisiyle cinsel ilişkiye girerse babasinin karişmasi şiddet olarak görülür yaziyordu yazdiğim yazidanda anlarsib konunun değistiğini
Türklükle falan alakası yok bunun. Yapması doğru değil, ama yasak diye bir şey yok.

Konuşmasının şiddet olacağını sanmam, ama bağırır ya da döverse ayrı.
Bu arada 18 yaş altı dediğiniz 14 yaş değildir diye düşünüyorum, 17'den 18 olunca level atlamıyorsunuz yani haberiniz olsun.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İstanbul sözleşmesini sadece lgbt savunuculuğu sananlara buradan kucak dolusu küfür

Top Bottom