Benim burda bitti 2 saattir daha geri gelmediBak noldu tekrar başladı işte yine çok hızlı ve büyük kar taneleri yağıyor ben dedim sunucu da sorun var fanlar full hızda çalışmıyor ncnsbcsmcnskxsm
Şansa bak ya djdnxmcnmscns karla güzel anılar beklerken ben olur gibi nxnsnxmsxnsm kar herkesin düşmanı herhaldeBir kaç yıl önce. Evimin yakınında bulunan ağaç, karın ağırlığı yüzünden devrilmişti. Devrildiği zaman, telefon kablolarını da devirdiği için evde internet kesilmişti. Tam, arkadaşımla oyun oynayacaktım sanki bilerek onu ekmişim gibi oldu. Birkaç gün sonra gelip yaptılar.
Ülkenin ağacı bile doğa olayına dayanıksızBir kaç yıl önce. Evimin yakınında bulunan ağaç, karın ağırlığı yüzünden devrilmişti. Devrildiği zaman, telefon kablolarını da devirdiği için evde internet kesilmişti. Tam, arkadaşımla oyun oynayacaktım sanki bilerek onu ekmişim gibi oldu. Birkaç gün sonra gelip yaptılar.
Lan zorbalık hem üzüldüm hem patladım xnsnxnsncnsmcnsk yazık ya parasını kim verdi antenin11-12 yaşlarında arka sokakta arkadaşımla kar topu oynuyorduk bizden büyük sevdiğimiz bir abimiz vardı bende kiloluydum o zamanlar beni aldı bi arabanın üstüne koydu ben inemedim en son arabanın camından kaputuna kaydım ordan indim derken arabanın antenini kırmıştım bu da böyle bir anı
Jfmsnxsmcnskdns doğa bile düşmanÜlkenin ağacı bile doğa olayına dayanıksız
Hiç bir fikrim yok aslşdfjsşadfdsklLan zorbalık hem üzüldüm hem patladım xnsnxnsncnsmcnsk yazık ya parasını kim verdi antenin
Şansa bak ya djdnxmcnmscns karla güzel anılar beklerken ben olur gibi nxnsnxmsxnsm kar herkesin düşmanı herhalde
Böyle dedim ama adamlar kabloları düzelttikten sonra yine internet çalışmadı. Tekrar aradık sonraki zamanlarda düzelttiler.Birkaç gün sonra gelip yaptılar.
Cam gitse sadece araba sahibine değil sana da olan olur du işte cnsnncsmcjsmxnam en azından anten ile yetinmişin o kadar yüksek değildir bence atlardin da o yaşta korktun herhaldeAllahtan camı patlatmamışım şimdi düşününce olaylar daha kötüde sonuçlanabilirmiş
Off boş uğraş ya ne güzel karda akşam oyun oynican ama internet yokBöyle dedim ama adamlar kabloları düzelttikten sonra yine internet çalışmadı. Tekrar aradık sonra ki zamanlarda düzelttiler.