Neler Yeni

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

The Semih

80+ Gold
RDR 2 Photo.png

Karlı dağlara çıkmak lazım onun için hazırlık vakti asdkljasdlkasd

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
...
Bir kaç yıl önce. Evimin yakınında bulunan ağaç, karın ağırlığı yüzünden devrilmişti. Devrildiği zaman, telefon kablolarını da kopardığı için evde internet kesilmişti. Tam, arkadaşımla oyun oynayacaktım sanki bilerek onu ekmişim gibi oldu. Birkaç gün sonra gelip yaptılar.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-20 at 13.48.43.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-20 at 13.48.43.jpeg
    142.5 KB · Hit: 8
Son düzenleme:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Bir kaç yıl önce. Evimin yakınında bulunan ağaç, karın ağırlığı yüzünden devrilmişti. Devrildiği zaman, telefon kablolarını da devirdiği için evde internet kesilmişti. Tam, arkadaşımla oyun oynayacaktım sanki bilerek onu ekmişim gibi oldu. Birkaç gün sonra gelip yaptılar.
Şansa bak ya djdnxmcnmscns karla güzel anılar beklerken ben olur gibi nxnsnxmsxnsm kar herkesin düşmanı herhalde

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Eray Fındık
11-12 yaşlarında arka sokakta arkadaşımla kar topu oynuyorduk bizden büyük sevdiğimiz bir abimiz vardı bende kiloluydum o zamanlar beni aldı bi arabanın üstüne koydu ben inemedim en son arabanın camından kaputuna kaydım ordan indim derken arabanın antenini kırmıştım bu da böyle bir anı

CupOk

80+ Bronze
Bir kaç yıl önce. Evimin yakınında bulunan ağaç, karın ağırlığı yüzünden devrilmişti. Devrildiği zaman, telefon kablolarını da devirdiği için evde internet kesilmişti. Tam, arkadaşımla oyun oynayacaktım sanki bilerek onu ekmişim gibi oldu. Birkaç gün sonra gelip yaptılar.
Ülkenin ağacı bile doğa olayına dayanıksız

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
11-12 yaşlarında arka sokakta arkadaşımla kar topu oynuyorduk bizden büyük sevdiğimiz bir abimiz vardı bende kiloluydum o zamanlar beni aldı bi arabanın üstüne koydu ben inemedim en son arabanın camından kaputuna kaydım ordan indim derken arabanın antenini kırmıştım bu da böyle bir anı
Lan zorbalık hem üzüldüm hem patladım xnsnxnsncnsmcnsk yazık ya parasını kim verdi antenin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkenin ağacı bile doğa olayına dayanıksız
Jfmsnxsmcnskdns doğa bile düşman

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Eray Fındık
Allahtan camı patlatmamışım şimdi düşününce olaylar daha kötüde sonuçlanabilirmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
...

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Allahtan camı patlatmamışım şimdi düşününce olaylar daha kötüde sonuçlanabilirmiş
Cam gitse sadece araba sahibine değil sana da olan olur du işte cnsnncsmcjsmxnam en azından anten ile yetinmişin o kadar yüksek değildir bence atlardin da o yaşta korktun herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle dedim ama adamlar kabloları düzelttikten sonra yine internet çalışmadı. Tekrar aradık sonra ki zamanlarda düzelttiler.
Off boş uğraş ya ne güzel karda akşam oyun oynican ama internet yok 😭 sinirim bozulurdu düşüncesi bile kötü bı güzelim kar yüzünden jcdmcnsmncsmcnsm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,852
Üyeler
168,359
Son üye
duhaga
Top Bottom