safkdlklash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 775
tavsiye olarak zeytinburnunda yaşanmaz doğam büyüme zeytinburnunda yaşıyorum, anadolu yakasını tavsiye ederim çekmeköy olur kadıköy olur
esenyurt çok nezih ve sakin bir kenttirMerhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Hocam ben Sancaktepe/ Emekte kalma ihtimalim var da yani para filan ödemeyeceğim yine de önermez misiniz? En son 5 sene önce gittiğimde idare eder durumdaydı.Çekmeköy,Sultanbeyli,Sancaktepe,Pendik önermem
Avrupa yakasına hiç buluşma anadolu yakası tarafları daha iyi ataşehir çekmeköy ünalan mahallesi olabilir her yerden ulaşımı var üsküdar kadıköy fikirtepe
Arkadaşlar sizin fikriniz var mı sorum için?Avrupa yakasında yaşanmaz, yaşanırsa boğaza yakın yerde yaşanır. Onun dışında Anadolu gayet güzel
Sancaktepenin her yeri kötü değil hocam emek daha iyi diye biliyorum, eski sancaktepeli bir arkadaşım var sorayımHocam ben Sancaktepe/ Emekte kalma ihtimalim var da yani para filan ödemeyeceğim yine de önermez misiniz? En son 5 sene önce gittiğimde idare eder durumdaydı.
Hocam avrupa öyle düşünüldüği gibi kötü değil hatta anadolu daha zayıfArkadaşlar sizin fikriniz var mı sorum için?
Çok teşekkür ederim.Sancaktepenin her yeri kötü değil hocam emek daha iyi diye biliyorum, eski sancaktepeli bir arkadaşım var sorayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam avrupa öyle düşünüldüği gibi kötü değil hatta anadolu daha zayıf
@Ayrton Kalınır dedi arkadaşım beleşe kalacaksa direk kalsın dedi
Üsküdar olabilir Anadolu Avrupa kıtasında ben olsam Uzaklara Silivri civarına giderdim illa Sehire yakın Olsun dersen Bakırköy Florya olabilir.Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Evet bakırköy cok iyi teyzem tasınmadan önce bi 10 yıl kalmıstı (Metronun oradan 10 dk Minibüs vardı tam yerini hatırlamıyorum ama Eski Pazaryerinin oraya 10 15 dk)esenyurt çok nezih ve sakin bir kenttir
bakırköy bence güzel bu arada yaşadığım yer olarak
Beykoz. Villa olan yerleri çok güzel. Fakat araban yoksa zor. Merkeze uzak kalıyor.Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
biliyorum hocam çünkü direkt dibindeyimÜsküdar olabilir Anadolu Avrupa kıtasında ben olsam Uzaklara Silivri civarına giderdim illa Sehire yakın Olsun dersen Bakırköy Florya olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bakırköy cok iyi teyzem tasınmadan önce bi 10 yıl kalmıstı (Metronun oradan 10 dk Minibüs vardı tam yerini hatırlamıyorum ama Eski Pazaryerinin oraya 10 15 dk)
İstanbul'da yaşayan biri olarak söylüyorum, yaşanmaz. Diğer şehirlere göre (her şeyi, konut, yemek vs.) maliyetli, trafik sıkıntısı var, çok kalabalık, büyük bir deprem bekleniyor... Ama böyle şeyleri dert etmiyorsanız gayet güzel bir şehir.Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Levazımda Etilerde Bir Sürü Villa VarBeşiktaş, Sarıyer