Hicbir yeri.Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Sarıyer- FSM mahallesini pek önermem
Şişli, kuştepe,feriköy*Okmeydanı hariç iyi
Kağıthanede Merkez,Hamidiye,Büyükdere Caddesi ve Eski Büyükdere Caddesi Etrafı
Eyüpde Göktürk Kemerburgaz
Beşiktaş
Başakşehir (Güvercintepe,Şahintepe,Altınşehir Hariç)
Bakırköy
Karşıda solcu tipler rahatsız etmezse Kadıköy
Kartal ve Maltepenin sahil kesimleri
Kasaba ve köy tarzı sitersen Beykoz
Tuzla.
Çekmeköy,Sultanbeyli,Sancaktepe,Pendik önermem
Etiler,Levent,Maslak,Kemerburgazın Lüks kısımları,Göktürk vb elit mahallelere bakabilirsin
Beykoz Riva mahallesi tercih edilebilir bir yermi ? Antriva diye bir siteSarıyer- FSM mahallesini pek önermem
Şişli, kuştepe,feriköy*Okmeydanı hariç iyi
Kağıthanede Merkez,Hamidiye,Büyükdere Caddesi ve Eski Büyükdere Caddesi Etrafı
Eyüpde Göktürk Kemerburgaz
Beşiktaş
Başakşehir (Güvercintepe,Şahintepe,Altınşehir Hariç)
Bakırköy
Karşıda solcu tipler rahatsız etmezse Kadıköy
Kartal ve Maltepenin sahil kesimleri
Kasaba ve köy tarzı sitersen Beykoz
Tuzla.
Çekmeköy,Sultanbeyli,Sancaktepe,Pendik önermem
Etiler,Levent,Maslak,Kemerburgazın Lüks kısımları,Göktürk vb elit mahallelere bakabilirsin
bakırköy yeşilköy villa bulabilir misin bilemiyorum amaYani asla kiskndirmak ve hava atm şeyi olarak algılamayın ama son zamanlarda maddi olarak yukselisteyiz onun için İstanbul'da lüks hayat yaşamak için taşınıyoruz
anadolu yakasında yaşıyorum kartal-pendik güzel yer(Yine ben yaşamam da yaşamak istiyorsanız oraları tavsiye edebilirim tabi bu ilçelerin heryeri güzel değil güzel olan yerleri genelde pahalı yerler oluyor.) . Villa bulursun da çok pahalı olur hocam yani 60-70k verirsin minimum.Yani asla kiskndirmak ve hava atm şeyi olarak algılamayın ama son zamanlarda maddi olarak yukselisteyiz onun için İstanbul'da lüks hayat yaşamak için taşınıyoruz
Riva güzeldir, villa tarzı yerleri geneliBeykoz Riva mahallesi tercih edilebilir bir yermi ? Antriva diye bir site
Pendikte yaşanmaz, villadaya yaşayacaksa o taraflarda Çekmeköy Ömerli,Tuzla,Beykozl-pendik
hocam istanbula bağlı olan ama istanbulda olmayan sakin biryer istiyorsan silivri istanbuldaki memurların yazlık tatil mekanı olarakta anılır sakin biryerdir istanbula bağlıdır öyle çok gelişmiş değildir beşiktaş kadıköy gibi yerlere 2.3 - 3 saat idir metrobüs ile kısacası istanbula bağlı olup istanbul olmayan yerdir ben seviyorum ama herkese hitap etmez (birde ev fiyatları merkeze oranla burda daha uygundur )Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Yo oyle değil İstanbul'a bağlı olsun ama o dere uzak olmasın yani istediğim uzaklikdan söyle bahsedeyim örneğin Beykoz acarlar gibi yakın değil ama cokda uzakda olmasın teşekkürlerhocam istanbula bağlı olan ama istanbulda olmayan sakin biryer istiyorsan silivri istanbuldaki memurların yazlık tatil mekanı olarakta anılır sakin biryerdir istanbula bağlıdır öyle çok gelişmiş değildir beşiktaş kadıköy gibi yerlere 2.3 - 3 saat idir metrobüs ile kısacası istanbula bağlı olup istanbul olmayan yerdir ben seviyorum ama herkese hitap etmez (birde ev fiyatları merkeze oranla burda daha uygundur )