İstanbul'da hangi semtte yaşanılabilir

zekeriyaköy
sarıyer de bir yer
beşiktaşa bağlı bazı semtler

Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
Hicbir yeri.

Sarıyer- FSM mahallesini pek önermem
Şişli, kuştepe,feriköy*Okmeydanı hariç iyi
Kağıthanede Merkez,Hamidiye,Büyükdere Caddesi ve Eski Büyükdere Caddesi Etrafı
Eyüpde Göktürk Kemerburgaz
Beşiktaş
Başakşehir (Güvercintepe,Şahintepe,Altınşehir Hariç)
Bakırköy

Karşıda solcu tipler rahatsız etmezse Kadıköy
Kartal ve Maltepenin sahil kesimleri
Kasaba ve köy tarzı sitersen Beykoz
Tuzla.
Çekmeköy,Sultanbeyli,Sancaktepe,Pendik önermem

Etiler,Levent,Maslak,Kemerburgazın Lüks kısımları,Göktürk vb elit mahallelere bakabilirsin

Sarıyer- FSM mahallesini pek önermem
Şişli, kuştepe,feriköy*Okmeydanı hariç iyi
Kağıthanede Merkez,Hamidiye,Büyükdere Caddesi ve Eski Büyükdere Caddesi Etrafı
Eyüpde Göktürk Kemerburgaz
Beşiktaş
Başakşehir (Güvercintepe,Şahintepe,Altınşehir Hariç)
Bakırköy

Karşıda solcu tipler rahatsız etmezse Kadıköy
Kartal ve Maltepenin sahil kesimleri
Kasaba ve köy tarzı sitersen Beykoz
Tuzla.
Çekmeköy,Sultanbeyli,Sancaktepe,Pendik önermem

Etiler,Levent,Maslak,Kemerburgazın Lüks kısımları,Göktürk vb elit mahallelere bakabilirsin
Beykoz Riva mahallesi tercih edilebilir bir yermi ? Antriva diye bir site

Yani asla kiskndirmak ve hava atm şeyi olarak algılamayın ama son zamanlarda maddi olarak yukselisteyiz onun için İstanbul'da lüks hayat yaşamak için taşınıyoruz
anadolu yakasında yaşıyorum kartal-pendik güzel yer(Yine ben yaşamam da yaşamak istiyorsanız oraları tavsiye edebilirim tabi bu ilçelerin heryeri güzel değil güzel olan yerleri genelde pahalı yerler oluyor.) . Villa bulursun da çok pahalı olur hocam yani 60-70k verirsin minimum.

Merhabalar Adana'dan İstanbul'a tasinacagiz ama İstanbul hakkında gram bilgimiz yok (semtleri olarak) bir villa ya taşınmak istiyoruz ama semtlerle aramız pek yok sizce nerde oturulabilir ? İstanbul dışı ama yakını yani Sakarya Yalova falan da olur şimdiden teşekkürler
hocam istanbula bağlı olan ama istanbulda olmayan sakin biryer istiyorsan silivri istanbuldaki memurların yazlık tatil mekanı olarakta anılır sakin biryerdir istanbula bağlıdır öyle çok gelişmiş değildir beşiktaş kadıköy gibi yerlere 2.3 - 3 saat idir metrobüs ile kısacası istanbula bağlı olup istanbul olmayan yerdir ben seviyorum ama herkese hitap etmez (birde ev fiyatları merkeze oranla burda daha uygundur )

hocam istanbula bağlı olan ama istanbulda olmayan sakin biryer istiyorsan silivri istanbuldaki memurların yazlık tatil mekanı olarakta anılır sakin biryerdir istanbula bağlıdır öyle çok gelişmiş değildir beşiktaş kadıköy gibi yerlere 2.3 - 3 saat idir metrobüs ile kısacası istanbula bağlı olup istanbul olmayan yerdir ben seviyorum ama herkese hitap etmez (birde ev fiyatları merkeze oranla burda daha uygundur )
Yo oyle değil İstanbul'a bağlı olsun ama o dere uzak olmasın yani istediğim uzaklikdan söyle bahsedeyim örneğin Beykoz acarlar gibi yakın değil ama cokda uzakda olmasın teşekkürler

Avrupa yakasına hiç buluşma anadolu yakası tarafları daha iyi ataşehir çekmeköy ünalan mahallesi olabilir her yerden ulaşımı var üsküdar kadıköy fikirtepe

Doğma büyüme İstanbullu olarak ben olsam gezmek için minimum 30 dakikamı yola ayırmayı göze alıyorsam üsküdar veya kadıköy'de, sıkışık olsa da her yere yakın olsun diyorsam beşiktaşta yaşarım. Şunu da söyleyeyim İstanbul dediğin yer Avrupa Yakasında Zeytinburnu-Ataköy civarı başlar Anadolu yakasında Bostancı, taş çatlasın Maltepe de biter. Gerisi İstanbul değil.

Avrupa yakasında yaşanmaz, yaşanırsa boğaza yakın yerde yaşanır. Onun dışında Anadolu gayet güzel

Hocam eskisi gibi olmasa da şile derim ama şu bir gerçek ki şile bitti eskisi gibi keyif vermiyor. Binlerce yabancı yerleşti yakında Ümraniye uskudar gibi olacak sanki yani çok göç alıyor durmadan büyüyor ve her geçen gün insanin içini karartıyor.
Ama şile yine de güzeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,341
Üyeler
173,962
Son üye
MertEfe0
Geri