Neler Yeni

İstanbulda okula gidebilen var mı?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Agalar yollar sel olmuş zaten az hastalık vardı heryerimde su olunca gidemedim tatil olur mu dersiniz? İstinat duvari bile çökmüş o kadar kuvvetli yağıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Agalar yollar sel olmuş zaten az hastalık vardı heryerimde su olunca gidemedim tatil olur mu dersiniz? İstinat duvari bile çökmüş o kadar kuvvetli yağıyor
Birde yok yazarlar dimi ya :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yok yazarlar dimi ya :/
Hocam canınız dan değerli değil durumunuzu anlatırsınız izin kağıdı alırsınız velinize imzalatırsınız

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
hangi ilçedesiniz tuzla da günlük güneşlik

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aile hekiminize gidip rapor alın bir şey olmaz.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sabah işe gitmek için çıktım. Minibüsteyken yağmur başladı. Durakta inip 30 metre kadar yürüdüm. Ayağımda bot, elimde şemsiye olmasına rağmen belime kadar ıslandım. Geri döndüm sonra. Yeni aldığım ve ilk sefer giydiğim botu kurutmaya çalışıyorum şu an.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Ben sabah işe gitmek için çıktım. Minibüsteyken yağmur başladı. Durakta inip 30 metre kadar yürüdüm. Ayağımda bot, elimde şemsiye olmasına rağmen belime kadar ıslandım. Geri döndüm sonra. Yeni aldığım ve ilk sefer giydiğim botu kurutmaya çalışıyorum şu an.
Bot ne kadar iyi olursa olsun ayağın ıslanıyor bence bot yagmurlu deil de karlı yerlerde daha islevselli

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Yıl olmuş 2023 okul mu kaldı kardeşim :)
Şaka bir yana gençler Allah kolaylık versin kış geliyor yollarda dikkat edin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Abi botun yapabileceği bir şey yoktu zaten. Tekneden aşağısı kurtarmazdı bu yağmuru. Caddeden karşıya geçemiyorsun. Ortası Venedik.
Viyana kapılarını zorlamak lazım Anadolu yakasindayim sabah biraz yağdı sonra kesildi 1 2 saat yağdı

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Aklma şey geldi İstanbul da yağmur yağınca ya da biraz kar yağınca öğrenciler aileler hemen tatil olsun canımızi tehlikeye atamayiz diyor. Erzurum da bı tane baba - bilmem kaç derecelerde kaç metre karda okula giden çocukları için bizimkiler kutup ayısı mi demişti :)

Top Bottom