Neler Yeni

İstanbul'da Ölümlü Motosiklet Kazası

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

En başta Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin diyorum.

Rahmetli kendi etmiş kendi bulmuş maalesef, bence suçun büyüğü motorcuda. Aracın suçu yok diyemem, o da tersten çıkıyor ama motosikletliye gelirsek şehir içerisinde işlek trafikte bu kadar yüksek hız yapılmaz, ön kaldırılmaz. Oradan çıkan bir yaya da olabilirdi,

Araç sürücüsü ise yaralıymış.
Allah rahmet eylesin. Bilinçsiz gence motorsiklet vermemek lazım, zaten araç sürücüleri yeterince akıl yoksunu, olan gençlerimize oluyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Rahmetli kendi etmiş kendi bulmuş maalesef, bence suçun büyüğü motorcuda. Aracın suçu yok diyemem, o da tersten çıkıyor ama motosikletliye gelirsek şehir içerisinde işlek trafikte bu kadar yüksek hız yapılmaz, ön kaldırılmaz. Oradan çıkan bir yaya da olabilirdi,

kendi etmiş kendi bulmuş. ne olursa olsun trafikte her zaman pür dikkat olunmalı şakaya gelmez. motor zaten tehlikeli, trafik daha cok tehlikeli. Boyle hız ve akrobatik hareketler işin icine girince kaza zaten allahın emri oluyor

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Motosiklet almayı düşünüyorum beni bu işten soğutmayın:D

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Allah rahmet eylesin. Kendi etmiş kendi bulmuş, dikkatli kullansaymış, hız yapmasaymış gibi gereksiz yorumlara gerek yok adam vefat etmiş sağ solunu kırdığı bir kaza olsaydı veya ufak tefek sıyrıklarla atlatsaydı bunlar denebilirdi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben böyle yorumlara karşıyım arkadaşlar, adam yaşıyor olsa o motor öyle mi kullanılır diye söversin sayarsın, çünkü adam yaşıyor, bunu söylersin ona. Ama adam ölmüş baba, ölmüş.

Bunu diyemezsin, dememelisin. Çünkü orda ters yoldan çıkan araba da var. Ölen adama kendi etmiş kendi bulmuş denmez. Allah rahmet eylesin ne diyelim.
Derim. Sen de A Haber gibi bir cümle kesip beni yargılamamalısın. Sözümün başında iyi dileklerimi belirttim, Allah rahmet eylesin dedim. O cümlenin devamında da tersten çıkan aracın kusurunu belirttim.

Rahmetliye ekşisözlük'te yazdıkları gibi "oh gebermiş, trafikten bir maganda eksilmiş iyi olmuş" yazmadım yani, refleksini anlayabiliyorum ama biraz boş duyar gibi geldi.

O ifademi yumuşatıp "kendi hatasının bedelini ödemiş" olarak değiştireyim yine de yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için (y)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Allah rahmet eylesin,
Yüksek hız her zaman kötü, yavaş git gideceğin yere 10 dakika geç git :(
Mesele 10 dakika geç gitmek değil ya o motorun hissi farkı oluyor hızı hissediyorsun adrenalin geliyor anlatılmaz yaşanır

CoNKeR

80+ Bronze
Derim. Sen de A Haber gibi bir cümle kesip beni yargılamamalısın. Sözümün başında iyi dileklerimi belirttim, Allah rahmet eylesin dedim. O cümlenin devamında da tersten çıkan aracın kusurunu belirttim.

Rahmetliye ekşisözlük'te yazdıkları gibi "oh gebermiş, trafikten bir maganda eksilmiş iyi olmuş" yazmadım yani, refleksini anlayabiliyorum ama biraz boş duyar gibi geldi.

O ifademi yumuşatıp "kendi hatasının bedelini ödemiş" olarak değiştireyim yine de yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için (y)
Ben hiçbir zaman duyar kasmadım, kasmam da. Sana da laf etmedim, demek istediğim adam ölmüş, üzerine konuşmaya gerek yok, canlı kalsa 12-13 yıldır motor kullanan biri olarak, sayıp sövecek ilk kişi benim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben hiçbir zaman duyar kasmadım, kasmam da. Sana da laf etmedim, demek istediğim adam ölmüş, üzerine konuşmaya gerek yok, canlı kalsa 12-13 yıldır motor kullanan biri olarak, sayıp sövecek ilk kişi benim.
Anladım hocam ölünün arkasından laf etmeyelim diyorsunuz, doğru. Zaten hatası doğrusu adli makamlarca görülür. Giden can geri gelmez.

Her ölümlü kazadan sonra "umarım bilinçleniriz" diyoruz ama her geçen gün trafik bilincimiz daha da geriye gidiyor. Burada konuşup tartışmayla değişmeyecek.

Şu saçma sapan motovlog kanallarına özenen gençler de çok. İnşallah bu son olur...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Mesele 10 dakika geç gitmek değil ya o motorun hissi farkı oluyor hızı hissediyorsun adrenalin geliyor anlatılmaz yaşanır
Şehir içerisinde trafik kurallarına uymak gerekir. Otobanda hız yapabilir yine tehlikeli tamam ama en azından ara yollardan araba veya yaya fışkırmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motosiklet çok eğlenceli araba falan halt yemiş yanında bende biliyorum :)

Top Bottom