Ortalama cehape belediyesihiç iyiye gitmiyor ya markette bile 3.5 olmuş küçük su
Sayın cumhurbaşkanımızdan borç istediği zaman vermedi. Bu yüzden dövizle aldı. Biraz değişik adam ama binali den iyidir.Ne olursa olsun bütçeye ek kaynağı yurtdışından almamalıydı. Bu kadar dalgalı bir döviz borsası varken borcu kat ve kat artıyor İBB'nin. Zararı kapatmak için mecburen hiçbir yeni proje ve çalışmaya yönelemiyorlar. Hizmetlere zam yapıyorlar. Bütçe açığı vermemek için bu normal. Enflasyonun da büyük bir etkisi oluyordur elbette. Ancak ne olursa olsun dövizle borç almak, şu zamanda İBB yi batırmak için yeterli.
Ortalama akape zekasıOrtalama cehape belediyesi
keşke son kez erikli alaydımBiraz önce İBB Meclisinde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul'da suya yüzde 40,38 zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL'ye çıkarken karar oy birliğiyle alındı.
Haklısınız. Ama bu konuya gelip işte imamoğlu hatalı gibi şeyler yazarlarsa saçma olur. Eğer yazacaklarsa da kendi tuttukları tarafı eleştirmeyi bilsinler. Motorine gelen zamlardan kimse bahsetmiyor, ekmeğe gelen zamlardan bahsedilmiyor. Daha 1 yıl önce 20 lira bile olmayan 5 litralik süt şu an 60TL. İmamoğlu hükümetin yaptığı hatalardan dolayı ezildi. Ben de pek sevmiyorum kendisini ama hakkını yemeyin.herşeye zam geliyor suyada yansıması normalde bir günde %40 zam nedir be. 6 ayda bir %10 yapsalar. tabi onunda olmaması lazım ama artık alıştık böyle şeylere
Hani şu maaş zamlarını az vermek için 1 gecede %128 zam yapan adamı görmediniz galibaekonomi çamura bile batsa bir günde %40 zam yapılmaz elektriktede aynısı olmuştu ne bu acele onu anlamıyorum
Erikli alma, aldırma. Suları leş gibikeşke son kez erikli alaydım
ama dur o bursadan geliyor
Hiçbir belediye 2 yıl arayla toplam 200 milyon euro zarar edip borç almak zorunda kalmaz, kalmamalı normal şartlarda. İBB'nin 2019 bütçesi 23 Milyar Tl. 2021 Bütçesi 25 Milyar Tl. Bu bütçeden toplam 200 milyon euro borçlu çıkıyorsan kimse kusura bakmasın ama yönetimi mesul bilirim.Sayın cumhurbaşkanımızdan borç istediği zaman vermedi. Bu yüzden dövizle aldı. Biraz değişik adam ama binali den iyidir.
bence bi farkı yokErikli alma, aldırma. Suları leş gibi
Hangi gelirlerine el konulmuş, son yıllarda aldığı pay veya geliri alazmış mı? İstanbul merkezi bütçeden en çok payı alan şehir, hangi gelirlerine el konulmuş? Sanki geliri Eskişehir in 50 katı değil mi? bide objektif olun demişsin. Ki laiklikle söylediklerimin ne ilgisi var. Ben belediyenin kendi sitesindeki rakamları soruyor söylüyorum...Her akpli senin gibi düşünüyorsa neden bu haldeyiz belli. İzmir ve Eskişehir gibi yerler kültürel olarak %80 laik zaten. İstanbul çok arada %50 %50
Istanbul'un gideri eskişehirin 50 katıdır. Ona lazım olan bütçeyle buna lazım olan bir değil. İBB'nin geliri belli başlıdır ve hepsine el konuldu. Yorum yaparken objektif olun. Chpli değilim siyasi görüşümü temsil eden bir parti yok ama mevcut seçenekte en iyisi budur.
Yani ağzımı açtırıp uğraştıracaksın ya cahil! Bu sayılar TL, galiba TL'nin son yıllarda özellikle chp belediyeleri aldıktan sonra ne kadar değer kaybettiği hakkında bilgi yok ben sana biraz ders vereyim.Hangi gelirlerine el konulmuş, son yıllarda aldığı pay veya geliri alazmış mı? İstanbul merkezi bütçeden en çok payı alan şehir, hangi gelirlerine el konulmuş? Sanki geliri Eskişehir in 50 katı değil mi? bide objektif olun demişsin. Ki laiklikle söylediklerimin ne ilgisi var. Ben belediyenin kendi sitesindeki rakamları soruyor söylüyorum...
10 bakanlığın bütçesinden fazla
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2021-2023 dönemini kapsayan Orta Vadeli Mali Plan’a (OVMP) göre Bakanlıkların 2021 bütçeleri dikkate alındığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 10 bakanlığın bütçesinden büyük.
Bütçesi İBB’den daha düşük olan bakanlıklar ise şöyle:
Adalet Bakanlığı: 22,8 milyar TL
Gençlik ve Spor Bakanlığı: 22,8 milyar TL
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: 17,4 milyar TL
İçişleri Bakanlığı: 10.6 milyar TL
Ticaret Bakanlığı: 6,5 milyar TL
Dışişleri Bakanlığı: 5,7 milyar TL
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: 4,7 milyar TL
Kültür ve Turizm Bakanlığı: 4,1 milyar TL
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: 3,3 milyar TL
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: 3,1 milyar TL
Independent Türkçe
Bu arada sarayın gideri %10 dan fazlaymış DDD kaynak:Hangi gelirlerine el konulmuş, son yıllarda aldığı pay veya geliri alazmış mı? İstanbul merkezi bütçeden en çok payı alan şehir, hangi gelirlerine el konulmuş? Sanki geliri Eskişehir in 50 katı değil mi? bide objektif olun demişsin. Ki laiklikle söylediklerimin ne ilgisi var. Ben belediyenin kendi sitesindeki rakamları soruyor söylüyorum...
10 bakanlığın bütçesinden fazla
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2021-2023 dönemini kapsayan Orta Vadeli Mali Plan’a (OVMP) göre Bakanlıkların 2021 bütçeleri dikkate alındığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi 10 bakanlığın bütçesinden büyük.
Bütçesi İBB’den daha düşük olan bakanlıklar ise şöyle:
Adalet Bakanlığı: 22,8 milyar TL
Gençlik ve Spor Bakanlığı: 22,8 milyar TL
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: 17,4 milyar TL
İçişleri Bakanlığı: 10.6 milyar TL
Ticaret Bakanlığı: 6,5 milyar TL
Dışişleri Bakanlığı: 5,7 milyar TL
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: 4,7 milyar TL
Kültür ve Turizm Bakanlığı: 4,1 milyar TL
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: 3,3 milyar TL
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: 3,1 milyar TL
Independent Türkçe