Neler Yeni

🔥 İstanbul'da suya %40 zam geldi !

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

şahin doğan

80+ Platinum
Siz vatan hainleri! ülkemizi daha iyi geçindirmek için yapılan zamları nasıl kötülersiniz ? türk gençliği bitmiş!

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Daha ne kadar batabilir? :D bunun bir tık daha kötüsü var mı acaba :D
hergün bir öncekinden kötü sabah markate gittim küçük kutu kola 9.50tl olmuş bir çikolata 5tl bisküvi 8tl hergün katlanarak artıyor bu halimize şükretcez bence

En İyi Cevap
3
Tl kaç kat değer kazanırken bunlar zam yapıyor ya çok ayıp (!).

DeoNade

80+ Bronze
Toplu konut projesi açıklandıktan sonra böyle bir haber almamız...
İnanılmaz derece de bir zam oranı gerçekten yazıklar olsun. Daha metro istasyonlarını açamıyorlar ihaleler mahkemelik oluyor acısı bizden çıkıyor her şekilde. Verdiğim oylara da lanet olsun. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bakıyorumda yarını gören adam feryat figan içinde yine kendini düşünüyor, 2-3 yıl sonrasınıda görende elinden bir şey gelmediği için susuyor. :(
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Şerefsizim seni engellemek için kendimi zor tutuyorum. Felaket tellalı gibisin. Nerde bir olumsuz haber anında bulup paylaşıyosun. İstanbul dakiler adına üzüldüm yakında diğer şehirler de aynı kaderi paylaşır diye düşünüyorum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Aynen kardeşim imamoğlunun suçu
herşeye zam geliyor suyada yansıması normalde bir günde %40 zam nedir be. 6 ayda bir %10 yapsalar. tabi onunda olmaması lazım ama artık alıştık böyle şeylere

ofansif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan
Eğer zarar ediyorsa (bence ediyordur bütçeden karşılamıştır bu zamana kadar) zam yapması normal İski batarsa gene vatandaşın cebinden para çıkacaktır.

Top Bottom