Neler Yeni

#İstanbulsözleşmesi yaşatır mı?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Çok sokak ağızı ile yazıcam ve konudan uzaklaşmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istiyorum bu konuda LGBTİQ+ ı desteklemiyorum en büyük sebebi dünyamın Aldous Huxley 'in ''Cesur Yeni Dünya''sına dönmesini istemiyorum ve büyük şirketler bunları kullanarak güzel pazar oluşturuyorlar bknz:Netflix in Aşk 101 Osman ın eşcinsel olduğunu konuşulması sırası en iyi reklamı yapıp hayvan gibi üye çekmesi ki bu sayısal veridir ciddi bir artış olmuşturda. Eğer daha niye desteklemiyorum diye sorarsanız uzun uzun yazabilirim hatta farklı konu bile açabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok siyasete girmeden açıklama yapabilirsin bence çünkü adam başından geçen olayı anlatmış ve internette araştırdığımızda yürürlükte olduğunu görüyoruz ki uygulamayla mağdur düştüğünü söyleyenlerde var demek ki uygulanıyormuş...
Aile içi olay ı şimdi burda anlatamam ama annem gerçekten haksız bir şekilde gitti ve evde olmadiği halde ben ve ablama hem para hemde yemeğimizle ilgilenen babama 1 aylik uzaklaştirma aldirtti bunu daha öncede yapti babam hem işte çalişip hem arabada kalip tr standartlarinda 2400 tl gibi bir maaşla evede para gönderdi kredi leri olduğu halde 1 hafta sonra beni görmek istedi birde duş almak istedi annem eve polis çagirtip sonradan ögrendigim kadariyla 1 hafta nezalette kalmiş ve 8 bin tl gibi yüksek miktarda bir para ödedi " bütün canlilari " koruyan sözleşme ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Aile içi olay ı şimdi burda anlatamam ama annem gerçekten haksız bir şekilde gitti ve evde olmadiği halde ben ve ablama hem para hemde yemeğimizle ilgilenen babama 1 aylik uzaklaştirma aldirtti bunu daha öncede yapti babam hem işte çalişip hem arabada kalip tr standartlarinda 2400 TL gibi bir maaşla evede para gönderdi kredi leri olduğu halde 1 hafta sonra beni görmek istedi birde duş almak istedi annem eve polis çagirtip sonradan ögrendigim kadariyla 1 hafta nezalette kalmiş ve 8 bin TL gibi yüksek miktarda bir para ödedi " bütün canlilari " koruyan sözleşme ?
Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak cidden zor şeyler inşallah yakın zamanda sizin için her şeyin en iyisi olur. :(

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak cidden zor şeyler inşallah yakın zamanda sizin için her şeyin en iyisi olur. :(
Konuyu açan kişiye sonsuz saygim var görüşlerini belirtmiş ama altta destekliyorum yazip desteklemiyenlere neden yazan insanlar çokta hayatin gerçeklerini görmemiş galba

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Konuyu açan kişiye sonsuz saygim var görüşlerini belirtmiş ama altta destekliyorum yazip desteklemiyenlere neden yazan insanlar çokta hayatin gerçeklerini görmemiş galba
Teşşekür ederim dediğim gibi:

Saygı ve adalet ile kalın.

Avolay

80+ Gold
Not: Tüm kadınların daha barışçıl, daha sakin bir dünyada yaşaması için dua ediyor, sevgi ile kucaklıyor ve Canım anamdan başlayarak 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum.😍🥰
Düşüyo mu böyle :D

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hayır kafama göre yazmıyorum. İşin ucu siyasete girdiği için, düzgün açıklayamıyroum.
Biz burda siyaset konuşmuyoruz a partisi b partisi gibi bir şey kullanmiyoruzki

Avolay

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,372
Üyeler
168,615
Son üye
ishakcan