Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Aile içi olay ı şimdi burda anlatamam ama annem gerçekten haksız bir şekilde gitti ve evde olmadiği halde ben ve ablama hem para hemde yemeğimizle ilgilenen babama 1 aylik uzaklaştirma aldirtti bunu daha öncede yapti babam hem işte çalişip hem arabada kalip tr standartlarinda 2400 tl gibi bir maaşla evede para gönderdi kredi leri olduğu halde 1 hafta sonra beni görmek istedi birde duş almak istedi annem eve polis çagirtip sonradan ögrendigim kadariyla 1 hafta nezalette kalmiş ve 8 bin tl gibi yüksek miktarda bir para ödedi " bütün canlilari " koruyan sözleşme ?Çok sokak ağızı ile yazıcam ve konudan uzaklaşmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istiyorum bu konuda LGBTİQ+ ı desteklemiyorum en büyük sebebi dünyamın Aldous Huxley 'in ''Cesur Yeni Dünya''sına dönmesini istemiyorum ve büyük şirketler bunları kullanarak güzel pazar oluşturuyorlar bknz:Netflix in Aşk 101 Osman ın eşcinsel olduğunu konuşulması sırası en iyi reklamı yapıp hayvan gibi üye çekmesi ki bu sayısal veridir ciddi bir artış olmuşturda. Eğer daha niye desteklemiyorum diye sorarsanız uzun uzun yazabilirim hatta farklı konu bile açabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok siyasete girmeden açıklama yapabilirsin bence çünkü adam başından geçen olayı anlatmış ve internette araştırdığımızda yürürlükte olduğunu görüyoruz ki uygulamayla mağdur düştüğünü söyleyenlerde var demek ki uygulanıyormuş...