Neler Yeni

İşte benim Müslümanlık inancım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dediğim gibi topraktan yaratılmasına da net inanıyor değilim. Çünkü şimdi topraktan yaratılıyorsa kendisinde en basitinden nasıl sperm hücresi oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet zaten Kur'an indikten sonra binlerce kez değiştirildi. Sonuçta 15 Temmuz gecesi (o olay bile yalan da) gelen zamların Allah'ın yaptığına inanıyorlar.
Secde ﴾7﴿: O yarattığı her şeyi güzel yapmış ve ilk başta insanı çamurdan yaratmıştır.

SnareEcho

80+ Silver

SnareEcho

80+ Silver
Başka kuran mı var anlamadım??
Şu anda örneğin bir mağzaya gidip Kur'an almaya gitsek. Bir sürü Kur'an var. O mantık.
Irkçı olması iyi de sosyalizm kötü.
Irkçılık bir taraftan iyi bir şey bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bir ayet yok ama böyle bir ayet var.
  • Onları sarsmasın diye yere de sabit dağlar yerleştirdik ve (varacakları yere) yol bulabilsinler diye ondan geçitler, yollar meydana getirdik.” (Enbiya, 31)
Zaten ayeti tam bilmiyordum anlatmak istediği şey buydu. Yani mesela bu ayet de doğru değil. Ben ya değiştirildiğini ya da değiştirilmediyse o zamanlarda başka bir anlamı olduğunu düşünüyorum.

3.George

80+ Bronze
Zaten ayeti tam bilmiyordum anlatmak istediği şey buydu. Yani mesela bu ayet de doğru değil. Ben ya değiştirildiğini ya da değiştirilmediyse o zamanlarda başka bir anlamı olduğunu düşünüyorum.
Araştırdığımda bu sonucu buldum;

Halbuki ayette vurgulanan mana, dağların depremlere sebep olacağı değil, dağların bulunduğu yerde meydana gelen depremlerin şiddetini, dağın kendi üstüne çekerek sarsıntıyı absorbe etmesi şeklindedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom