Link?120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.
Ben bu fiyatlara göremedim, süperonline genelde 200 TL falan görünüyordu.
Link?120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.
Anladım. Teşekkürler.X2 modunda (Turkcell sunucusu) test yapıyorsundur. Turkcell harici bir sunucu seç hız testi yaparken.
ekmek bananlar +1 ledi.Buarada h.oSuperonline bağlantım geçen hafta yapıldı. Türknet bizi 3 gün uğraştırsa da bugün iptal ettirmeyi başardık onu da. Valla sonunda düzgün bir internetimiz oldu herhalde
Gerçek Hız:
Alıntıyı görüntüle
2X modu:
Alıntıyı görüntüle
Not: Bu değerleri kablosuz olarak alıyorum
fiyat ne ?Superonline bağlantım geçen hafta yapıldı. Türknet bizi 3 gün uğraştırsa da bugün iptal ettirmeyi başardık onu da. Valla sonunda düzgün bir internetimiz oldu herhalde
Gerçek Hız:
Alıntıyı görüntüle
2X modu:
Alıntıyı görüntüle
Ohaaa bizde 110 tl ödüyoruz 7mbps 0.50 upload120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.
Hocam sınırsızmı ve kaç tl ödüyorsunuz ? türk telekomdan kurtulmam lazım bende superonline düşünüyorumSuperonline bağlantım geçen hafta yapıldı. Türknet bizi 3 gün uğraştırsa da bugün iptal ettirmeyi başardık onu da. Valla sonunda düzgün bir internetimiz oldu herhalde
Gerçek Hız:
Alıntıyı görüntüle
2X modu:
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben 130 ödüyorum 10 mbps 4 uploadOhaaa bizde 110 TL ödüyoruz 7mbps 0.50 upload
Hocam sınırsızmı ve kaç TL ödüyorsunuz ? türk telekomdan kurtulmam lazım bende superonline düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben 130 ödüyorum 10 mbps 4 upload
Turkcell’i değilseniz fiyat 10TL daha fazla yalnız.120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.