Hangi okula gidiyorsun şu an knk?Anlamıyorum neden bu kadar kafaya takıyorsunuz? Ben çıkınca direk oyun oynamaya başlamıştım siz şu okula girer miyim derdindesiniz. Daha sınavdan yeni çıktınız bi nefes alın
Herkesin amacı farklı.Anlamıyorum neden bu kadar kafaya takıyorsunuz? Ben çıkınca direk oyun oynamaya başlamıştım siz şu okula girer miyim derdindesiniz. Daha sınavdan yeni çıktınız bi nefes alın
Yüzdelik dilimini nereden öğrendin
Yok kalmasın adres, posta kodu, okul no, TC, sıra no falan hepsini yollaEvet. hangi okula gittiğim bana kalsın istersen : )
Benimki nitelikli güzel bir liseydi. Ki kazandım %3 lük dilimle : )Herkesin amacı farklı.
Değişir bu sene. Eğer geçen seneye göre zorsa bir ihtimal istediğin okul tutabilir.site hesaplıyor ya geçen seneye göre karşılaştırdım ama dersen işte bu sene zordu düşer y.dilimler diye onu bilemem
Tebrik ediyorum, söylediğimle ne alakası var anlayamadım.Benimki nitelikli güzel bir liseydi. Ki kazandım %3 lük dilimle : )
%2lik dilim farkıyla tutması çok zorsite hesaplıyor ya geçen seneye göre karşılaştırdım ama dersen işte bu sene zordu düşer y.dilimler diye onu bilemem
Herkesin amacı farklı demişsin ya bende girdiğim zaman ki amacımı söyledim.Tebrik ediyorum, söylediğimle ne alakası var anlayamadım.