Dolabilir ve şunu söyleyeyim kontenjanda başarılarada bakılıyor kardeşim direk en baştaki alınmıyor bazen.Arkadaşlar boş kontenjan 14 idi sıram 7 deydi. Boş kontenjan sayısı cuma gününe gelmeden 5 e düşmüş benim sıram hala 7. Bu ne demek oluyor? Cuma gelmeden kontenjanlar dolamaz ki.
aga aynı olayı bende yaşıyorum şuanda bizim nakiller nanay mı oldu yani ama sanırım tüm okullarda 5 e indirilmiş,2.nakillerde denesek bi ihtimalHocam okul ile konuştuk normalde girerdim MEB 5 kişiye indirmiş.
Vallahi hocam nanay olduk 5 inmiş her yerdeaga aynı olayı bende yaşıyorum şuanda bizim nakiller nanay mı oldu yani ama sanırım tüm okullarda 5 e indirilmiş,2.nakillerde denesek bi ihtimal
hocam 2.nakillerde denesek olma ihtimali yok mu çünkü sonuçta daha fazla kontenjan vardı meb hepsini 5 e çekmişVallahi hocam nanay olduk 5 inmiş her yerde
Noldu hocam senin son durum ne2. Nakillerdede aynı şekilde 5 kişi olur deneyeceğiz maalesef
Kankam sıraya nerden bakiyoruzzArkadaşlar boş kontenjan 14 idi sıram 7 deydi. Boş kontenjan sayısı cuma gününe gelmeden 5 e düşmüş benim sıram hala 7. Bu ne demek oluyor? Cuma gelmeden kontenjanlar dolamaz ki.
e okulun neresinden tam olarak her yere baktım yok bulamadımE okul