Kontenjan Durumu Lise

Berk05

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam, ben şuan bir Anadolu lisesinde eşit ağırlık bölümüne seçilmiş 11. Sınıf biriyim. Fakat bu bölümde hiç arkadaşım olmadığı için yalnızlık hissetmekten korkuyorum bu yüzden eskiden orayı kazandığım fakat bir şekil bir üst puanında ki okula yerleştim (sınavsız liseler bu ikiside biri 73 biri 87 ile alıyordu) şimdi ise geri eski kazandığım liseme dönmek istiyorum çünkü aynı eşit ağırlık bölümü oradada var ve arkadaşlarımın çoğu orada okuyor, geçmek istediğim lisenin müdürü ile konuştum ve bana e-okul'dan kontenjan durumuna bakmamı eğer yer varsa şuan okuduğum lisenin müdüründen nakil edilmem adına dilekçe verilmesini söyledi. Eve geldim günlerden cuma olduğu için kabul günüymüş sanırım bakamadım gece 00.08'de aklıma geldi baktım fakat istediğim lisenin 11. Sınıf kontenjanı 0 yazıyordu ve sanırım ya cuma günleri yada ayda bir yenileniyordu bu konuda danışmak istedim size; bu hafta içinde mesela pzt, salı bi değişiklik olur mu yoksa haftaya cuma gecesi mi yenilenir ayrıca 0 kontenjan yazsa bile girme ihtimalim varmı? Puanım vb. Yetmişti zamanında üstüne daha iyi bir liseden geliyorum beni almamaları için neden yok. Disiplin vb. De olmadığı için sanırım şuan zamana bırakmalı kontenjan olduğu zaman direk nakil aldırmalıyım değil mi? Açıklarsanız sevinirim. Teşekkür arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,324
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri