Neler Yeni

Öneri İstediğimiz Arabayı Alıp Gezmelik Oyun Önerisi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar steam'de asetto ve ets 2 var ets de tır fizikleri arabaya uymuyor o yüzden ets'de rahat süremiyorum asettonunda ayar işleri sıkıntı güzel araba oyunu önerisi

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar steam'de asetto ve ets 2 var ets de tır fizikleri arabaya uymuyor o yüzden ets'de rahat süremiyorum asettonunda ayar işleri sıkıntı güzel araba oyunu önerisi
Forza ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beam NG Drive

rıza baba

80+ Bronze
car x drift racing
the crew 2
nfs

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
asetto gezme olarak ikinci sırada yer alıyor ne sıkıntısı yaşıyorsunuz anlamadim ama forza 5'de oynayabilirsin ilk saatler gorev yapiyorsun sonrasi sana kalmış

Can...

80+ Platinum
Forza ?

Beam NG Drive
beam ng biraz saçma kalır araba sürüp gezmek için yol tutuş fizikleri pek uygun değil o tarz oynamaya sürekli araba parçalamaktan gezemezsin

QWuiet

80+ Bronze
beam ng biraz saçma kalır araba sürüp gezmek için yol tutuş fizikleri pek uygun değil o tarz oynamaya sürekli araba parçalamaktan gezemezsin
Real'e en yakın oyun bence NG Drive Forzaya bak

Can...

80+ Platinum

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Forza Horizon 5
Forza ?

Beam NG Drive
car x drift racing
the crew 2
nfs
asetto gezme olarak ikinci sırada yer alıyor ne sıkıntısı yaşıyorsunuz anlamadim ama forza 5'de oynayabilirsin ilk saatler gorev yapiyorsun sonrasi sana kalmış
Assetto Corsa konuya kapalı
arkadaşlar forzaya bütçem yok game pass ile oynayabilirim sadece, the crew 2 yi de oynadım pek sarmıyor, nfs de yarış tarzı olduğu için oynamıuyorum ng de kaza yapmaktan sürülmüyo en iyisi asetto :D teşekkürler herkese

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
arkadaşlar forzaya bütçem yok game pass ile oynayabilirim sadece, the crew 2 yi de oynadım pek sarmıyor, nfs de yarış tarzı olduğu için oynamıuyorum ng de kaza yapmaktan sürülmüyo en iyisi asetto :D teşekkürler herkese
game pass ile oyna kesinlikle , asetto corsa dersende bi sunucu var araba mod tasarlıyorlar ordan indirebilirsin

Top Bottom