Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Saydığın şeyler sadece fen liselerinde yok onlar arasında da sayılı iki elin parmağını geçmez. Geri kalan binlerce lise öyle nasıl bir eğitim hayatı gecirdin bilmiyorum ama lisede böyle sasirman çok ilginç

Ysuflix

80+ Gold
bir iki seneye onlar gibi olursun kafan rahat olur merak etme
bu ne demek ya ? olmamak ta onun elinde saçma bi cevap. bende öyle bi okuldan başarıyla çıktım tertemiz çıktım. ne sigara ne alkol ne kavga vb.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam bence çıraklığa geçin en iyisi o bahsettiğiniz kişileri sadece haftada 1 gün görürsünüz hem meslek öğrenirsiniz
Hem kendi paranızı kazanırsınız hemde artık okuma yı baya zorlaştırdı kar artık okusan dahi atanamiyorsun
Ailem, benden bi bok olmayacağını, pısırık olduğumu, elimden hiçbir iş gelmeyeceğini düşünüyor… Çalışmama izin vereceklerinide sanmıyorum

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Kanki türkiyede %2 ye girdim kendi şehrimde iyi bir liseye gidiyorum son sınıfım 3 sene yattım(oyun vs. Çalışmadım) şu an 12 yim sadece temelim var yani burada anlatmak istediğim önemli olan lise değil düzenli çalışmak arkadaş ortamı onemlimi onemli çok takma kendine takılacak 1 2 adam bul ders çalış %2 lik lise ile %8 lik lise aynı bo@un laciverti kısaca iyi forumlar takma kafana

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
anladım muhtemelen pislik yuvası serseri deposu bi meslek lisesinde okuyosun. bende öyle bi yerde okudum ama kendini oradan parlak çıkartman senin elinde. başaramazsın değil. istersen yaparsın. kendini harap etme boşuna. başka okul yok dedin, yurtta kalmamı istemiyolar dedin, açığa geçemiyosun, tek çaren okumak.
Dayanamıyorum hocam… keşke elimden gelse dayansam sürekli ağlıyorum dayanamıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Hocam gözünü seveyim bu nasıl cevap? onlar gibi olmak istemiyorum
usta yok mu arada hiç 3-5 senin kafada adam illaki vardır olmadı sınıfını değiştirirsin kendini soyutlayarakta geçmez 4 yıl

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Kanki türkiyede %2 ye girdim kendi şehrimde iyi bir liseye gidiyorum son sınıfım 3 sene yattım(oyun vs. Çalışmadım) şu an 12 yim sadece temelim var yani burada anlatmak istediğim önemli olan lise değil düzenli çalışmak arkadaş ortamı onemlimi onemli çok takma kendine takılacak 1 2 adam bul ders çalış %2 lik lise ile %8 lik lise aynı bo@un laciverti kısaca iyi forumlar takma kafana
Arkadaşta bulamıyorum, hepsi çok kötü insanlar hiçbiriyle takılamıyorum puansız bir lise olduğu için çoğunun puanı 150-200 bütün arkadaşlarım merkeze istediği okullara gitti benden düşük puan almasına rağmen

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Öncekinde yazdığım gibi ailem yurt meselesinden dolayı asla nakil aldırmamı istemiyor. Yaşadığım yer bir ilçe ve burada sadece o istemediğim lise var
Yani kötü olmuş, diyebileceğim pek bir şey yok. Açığa geçme konusundan muaf olmanın şartları var. Bir bak istersen.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
usta yok mu arada hiç 3-5 senin kafada adam illaki vardır olmadı sınıfını değiştirirsin kendini soyutlayarakta geçmez 4 yıl
Sınıflardaki çoğu kişi dediğim gibi ya sınıfta kalmış yada sürekli devamsız, benim sınıfım hariç sınıflarda 3-5 öğrenci var zaten. Hiçbiri kafa dengi değil

Ysuflix

80+ Gold
Dayanamıyorum hocam… keşke elimden gelse dayansam sürekli ağlıyorum dayanamıyorum
kendinde o gücü bulmaktan başka şansın yok. bi sorgula. kendini bıraksan ne olucak? kötü de olsa bi okulda okumaktan daha mı iyi olucak?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Eren Bilal Cihan
Aga ağlayarak birşeyi düzeltemezsinki sakin kafayla bi otur düşün yani bu kadar abartılcak bişey yok başka liseyede gitsen aynı b@kun laciverti

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çınar Alper
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapmalıyım
kardeş bi kere intihar filan yok senin yaşadığın dertlerin daha fazlasınu yaşadım gül gibi gidiyor hayat emin ol

Top Bottom