EpicAykut
80+
Saygısızlıkİsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar. Düşünceleriniz neler? Ben şahsen sinirlendim.
Saygısızlıkİsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar. Düşünceleriniz neler? Ben şahsen sinirlendim.
Geçen Twitter'da 3-5 troll ordusu (APK'lı hesaplar) "İsveç Büyük Elçiliklerini kapatalım, NATO'ya almayalım ambargo koyalım" falan diyorlardı. Oldu olacak Savaşta açsınlar Yani bizim millette Devletin Dini olmadığını anlatamıyoruz. İşin garibi en yoğun ve ilk tepki Türkiye'den geldi. Diğer Müslüman bellediğiniz ülkelere ne oldu?Arkadaşım Türkiye devletinin dini filan yoktur. Devlet meselesi gibi gören şu 15 yaş arkadaşlara ne laf anlatsan boş. Avrupalı insan zaten Türkiye'yi ve Türkü kötülemek için yer ararken bir de intikam bekleyen süper zekalar var şurada. Çok istiyorlarsa alsınlar İncili yaksınlar videoya da çeksinler Reddite atsın. 1 saate her yere ulaşır zaten. Ortalık alanda Kur'an-ı Kerim'in yakılması hele hiç kimseyi bağlamıyor. Ülkendeki bebe Kur'an'ı parçalarken sadece sövmeden ibaret insanlar burada karşılık bekliyor. Komik.
İnsanların kutsallarını koruması hakkı elbet var. Ama Türkiye müslümanmışcasına hareket etmek koyuyor. Çünkü Arkadaşın da dediği gibi Türkiye'nin dini yoktur. Bir çok dine mensup insanlar barındıran bir ülkenin kalkıp arap emirlikleri gibi davranmasına aklı ermiş ortalama bir vatandaş asla müsamaha göstermez, göstermemeli.Tr bayragini filan ezdiler o koydu ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor
Abi bu adamlar medeni diye biliyorduk hiç yakışmadı ben uyuz oldumİsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar. Düşünceleriniz neler? Ben şahsen sinirlendim.
Reisim raconu koymuş.Ve beklenen sonuç geldi.
Türkiye İsveç ve Finlandiyanın Natoya katılma görüşmelerini süresiz olarak iptal etti.Türkiye'den İsveç ve Finlandiya kararı - Dünya haberleri | Dış Haberler
Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.www.haberturk.com
ilk defa yakılmıyor ki. herkes kendi milletine vatanına hoşnut olan şeyi yapar. bizde de nasıl kiliselere gül dağıtılıyorsa.İsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar. Düşünceleriniz neler? Ben şahsen sinirlendim.
Hocam türkiye büyük elçiliğinin önünde yapılmış bir şey devletin dini yoktur ancak halkın çoğunluğu müslüman olan bir ülkenin konsolosluğunun önünde bunun yapılmasının nefret suçu olduğunu düşünüyorum. Tabii devlet bir şey yapsın deniyorum (oy almak için yapacak ama) ancak bence böyle şeyler suç sayılmalı bence bir ülkede bu konuda isveçi kınıyorum türkiyenin milli değerlerine de hakaret ettile zaten türk bayrağını ve erdoğan resmini ezdiler (erdoğan resmi çok umrumda değil). Zaten devlet natoya almak istemiyordu bu hareketinden sonra asla almazlar. Ama en çok üzüldüğüm şey akp nin bir oy kutlesi de dışişleri başarısından dolayı oluyor ve dış ülkelerin tam seçimden önce bôyle hareketler yapmasi da oyunu yükseltecek o beni çok üzüyorGeçen Twitter'da 3-5 troll ordusu (APK'lı hesaplar) "İsveç Büyük Elçiliklerini kapatalım, NATO'ya almayalım ambargo koyalım" falan diyorlardı. Oldu olacak Savaşta açsınlar Yani bizim millette Devletin Dini olmadığını anlatamıyoruz. İşin garibi en yoğun ve ilk tepki Türkiye'den geldi. Diğer Müslüman bellediğiniz ülkelere ne oldu?