Neler Yeni

İsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar.

Bura.K

80+ Silver
Arkadaşım Türkiye devletinin dini filan yoktur. Devlet meselesi gibi gören şu 15 yaş arkadaşlara ne laf anlatsan boş. Avrupalı insan zaten Türkiye'yi ve Türkü kötülemek için yer ararken bir de intikam bekleyen süper zekalar var şurada. Çok istiyorlarsa alsınlar İncili yaksınlar videoya da çeksinler Reddite atsın. 1 saate her yere ulaşır zaten. Ortalık alanda Kur'an-ı Kerim'in yakılması hele hiç kimseyi bağlamıyor. Ülkendeki bebe Kur'an'ı parçalarken sadece sövmeden ibaret insanlar burada karşılık bekliyor. Komik.
Geçen Twitter'da 3-5 troll ordusu (APK'lı hesaplar) "İsveç Büyük Elçiliklerini kapatalım, NATO'ya almayalım ambargo koyalım" falan diyorlardı. Oldu olacak Savaşta açsınlar :D Yani bizim millette Devletin Dini olmadığını anlatamıyoruz. İşin garibi en yoğun ve ilk tepki Türkiye'den geldi. Diğer Müslüman bellediğiniz ülkelere ne oldu?

evet videosunu görmüştüm pürmüz ile yakarken bir abimiz Kuranı Kerimi yakar kardeşimizin kafasına güdümlü tokat vurup tekme atıp bayıltmaktadır sonda içim rahatlamıştı resmen

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tr bayragini filan ezdiler o koydu ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor

Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor
İnsanların kutsallarını koruması hakkı elbet var. Ama Türkiye müslümanmışcasına hareket etmek koyuyor. Çünkü Arkadaşın da dediği gibi Türkiye'nin dini yoktur. Bir çok dine mensup insanlar barındıran bir ülkenin kalkıp arap emirlikleri gibi davranmasına aklı ermiş ortalama bir vatandaş asla müsamaha göstermez, göstermemeli.

Phanzox

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
okr
İsveç de Kuran-ı Kerim'i yakmışlar. Düşünceleriniz neler? Ben şahsen sinirlendim.
ilk defa yakılmıyor ki. herkes kendi milletine vatanına hoşnut olan şeyi yapar. bizde de nasıl kiliselere gül dağıtılıyorsa.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Geçen Twitter'da 3-5 troll ordusu (APK'lı hesaplar) "İsveç Büyük Elçiliklerini kapatalım, NATO'ya almayalım ambargo koyalım" falan diyorlardı. Oldu olacak Savaşta açsınlar :D Yani bizim millette Devletin Dini olmadığını anlatamıyoruz. İşin garibi en yoğun ve ilk tepki Türkiye'den geldi. Diğer Müslüman bellediğiniz ülkelere ne oldu?
Hocam türkiye büyük elçiliğinin önünde yapılmış bir şey devletin dini yoktur ancak halkın çoğunluğu müslüman olan bir ülkenin konsolosluğunun önünde bunun yapılmasının nefret suçu olduğunu düşünüyorum. Tabii devlet bir şey yapsın deniyorum (oy almak için yapacak ama) ancak bence böyle şeyler suç sayılmalı bence bir ülkede bu konuda isveçi kınıyorum türkiyenin milli değerlerine de hakaret ettile zaten türk bayrağını ve erdoğan resmini ezdiler (erdoğan resmi çok umrumda değil). Zaten devlet natoya almak istemiyordu bu hareketinden sonra asla almazlar. Ama en çok üzüldüğüm şey akp nin bir oy kutlesi de dışişleri başarısından dolayı oluyor ve dış ülkelerin tam seçimden önce bôyle hareketler yapmasi da oyunu yükseltecek o beni çok üzüyor

@Hudzell @Ayrton

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,415
Üyeler
161,992
Son üye
Klaeriip
Top Bottom