Neler Yeni

İsviçre 3-3 Fransa p(5-4)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mbappe'ye çöp diyenleri görüyorum sırf turnuvada gol atamadı ve penaltıyı kaçırdı diye çok gülünç cidden. Bu adam daha 22 yaşında ve bu sezon 47 maçta 42 gol 11 asist yapmış daha ne yapacak? Çöp diyenler acaba futboldan anlıyor mu onu sorgulamak lazım.
Her şey golse Pele > herkes.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Mbappe'ye çöp diyenleri görüyorum sırf turnuvada gol atamadı ve penaltıyı kaçırdı diye çok gülünç cidden. Bu adam daha 22 yaşında ve bu sezon 47 maçta 42 gol 11 asist yapmış daha ne yapacak? Çöp diyenler acaba futboldan anlıyor mu onu sorgulamak lazım.
Solunda Neymar sağında Di maria arkasında veratti oynuyor bu adamın kenan olsa mbappenin yerinde o da bu kadar atardı ayrıca Lille şampiyonluğu kaptırdılar. (liile kısmına kadar Yasin Koçak'tan alıntıdır)

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Solunda Neymar sağında Di maria arkasında veratti oynuyor bu adamın kenan olsa mbappenin yerinde o da bu kadar atardı ayrıca Lille şampiyonluğu kaptırdılar.
Ya kardeşim cidden Kenan Karaman örneğini mi verdin şu kazmayı cidden Mbappe ile kıyaslayacak kadar futbol cahiliyle konuşmamak lazım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen kardeşim Mbappe sadece gol atıyor başka hiçbir özelliği yok değil mi? Hız, çalım, asist, bitiricilik, dribbling her şey var.
Bu onun yine de overrated olduğunu değiştirmez. Anca gol attığı, gol manyağı ettiği yer Lique 1. Bu adam 22 yaşındaysa Haaland 20 yaşında Uefa Champions League kitabına adını yazdırıyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu onun yine de overrated olduğunu değiştirmez. Anca gol attığı, gol manyağı ettiği yer Lique 1. Bu adam 22 yaşındaysa Haaland 20 yaşında Uefa Champions League kitabına adını yazdırıyor.
Cidden o kadar boş, bilgisiz konuşuyorsunuz ki Mbappe şampiyonlar liginde 54 maçta 27 gol 17 asist toplam gole katkısı 46. Daha ne olacak?
Haaland'a kötü demiyorum burada ama ikisini kıyaslamak yanlış çünkü birisi forvet diğeri sol açık-kanat oyuncusu.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cidden o kadar boş, bilgisiz konuşuyorsunuz ki Mbappe şampiyonlar liginde 54 maçta 27 gol 17 asist toplam gole katkısı 46. Daha ne olacak?
Haaland'a kötü demiyorum burada ama ikisini kıyaslamak yanlış çünkü birisi forvet diğeri sol açık-kanat oyuncusu.
Mbappe AS mevkiisi Santrafordur. Bilgin olsun.

Top Bottom