İsviçre 3-3 Fransa p(5-4)

Aware

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,358
Bizi yenen İsviçre Fransayı da penaltıda eledi helal olsun. Mbappe son penaltıyı kaçırdı.

İsviçreye helal olsun.
Mbabpe çöp aksini iddia eden etmesin

çöp oğlu çöp mbappe turnuvada gol bile atamadı
1624916974256.png

Bizi yenen İsviçre Fransayı da penaltıda eledi helal olsun. Mbappe son penaltıyı kaçırdı.
Hiç ama hiç tahmin etmiyordum. 3-1 olunca bitti artık Fransa yener demiştim. Top yuvarlak vallaha ne olacağı belli olmuyor Helal olsun İsviçre'ye. Aslan gibi oynadılar efsane mücadelede verdiler.

Balonbappe. Bu adam overrated. Adam turnuvanın başından beri kazmanın teki. Santrafora Jeremy Sorbon'u koy daha fazla iş yapar.

Bugünkü maçlar çok iyiydi ama İspanya ve Hırvatistan da acayip çekişmeliydi.

Üstelik İsviçre bir de penaltı kaçırdı.

Balonbappe. Bu adam overrated. Adam turnuvanın başından beri kazmanın teki. Santrafora Jeremy Sorbon'u koy daha fazla iş yapar.

Mert hakan Mbappe yerine oynasa daha iyi oynardı.

Mert hakan Mbappe yerine oynasa daha iyi oynardı.
Aga çok abarttınız ya. Adam Fransa'nın 10 numarası. Balon olsa adamı milli takıma koyarlar mı?

Bizimkiler tatil rahatsız etmeyin bölmeyin şu tatillerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga çok abarttınız ya. Adam Fransa'nın 10 numarası. Balon olsa adamı milli takıma koyarlar mı?
Solunda Neymar sağında Di maria arkasında veratti oynuyor bu adamın kenan olsa mbappenin yerinde o da bu kadar atardı

Mbappe'ye çöp diyenleri görüyorum sırf turnuvada gol atamadı ve penaltıyı kaçırdı diye çok gülünç cidden. Bu adam daha 22 yaşında ve bu sezon 47 maçta 42 gol 11 asist yapmış daha ne yapacak? Çöp diyenler acaba futboldan anlıyor mu onu sorgulamak lazım.

Geri