İtalyadan direksiyon seti alıcam fikir almam lazım

Valla 2 dairem 1 arabam birde hanım olursa birde onun arabası olmadan böyle bir direksiyon simidine 17 20 k vermem ben knk
yok o değil 8-10 k ya Ferrari wheel add on var bu sf1000 baya pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2011 Ferrari direksiyonu replikası bahsettiğim bu arada EU da fanatecin f1 seti var çok tatlış bişey 500 euroya TR ye gelmiyo dediğim gibi italyadan getirtsem bile gümrükte kalma olasılığı çok yüksek çıkmaza girdim

Dediğim gibi ben F1 simitine aşırı özeniyorum olmadı parayı bulamadım mozanın bi direksiyonunu alıp geçicem

Direksiyon çok önemli. Ben ilk direksiyonla oynamaya başladığımda T150 almıştım, direksiyonu 💩 gibiydi. Ama motor G29'a göre FFB açısıından daha iyiydi. Ama gittim G29 aldım. Nefis bir direksiyon vardı. FFB - kismi olarak - daha az tat bıraksa da direksiyondan aldığım lezzet beni sim oyunlarına yöneltti. T150'de kalsaydım muhtemelen uzun yıllar kullanmazdım direksiyon setini.

O yüzden sen F1 simidi istiyorsun, mutlaka diğerlerinden önce bunu denemen lazım. Onun tadını aldıktan sonra belki diğerlerini tercih edersin ama muhakkak F1 direksiyonu ile başla.

Direksiyon çok önemli. Ben ilk direksiyonla oynamaya başladığımda T150 almıştım, direksiyonu 💩 gibiydi. Ama motor G29'a göre FFB açısıından daha iyiydi. Ama gittim G29 aldım. Nefis bir direksiyon vardı. FFB - kismi olarak - daha az tat bıraksa da direksiyondan aldığım lezzet beni sim oyunlarına yöneltti. T150'de kalsaydım muhtemelen uzun yıllar kullanmazdım direksiyon setini.

O yüzden sen F1 simidi istiyorsun, mutlaka diğerlerinden önce bunu denemen lazım. Onun tadını aldıktan sonra belki diğerlerini tercih edersin ama muhakkak F1 direksiyonu ile başla.
Gümrük işlerini kesinleştirsem bir şey bulucam ama akrabam Türkiyeye gelirken gümrükte takılırsa felaket olur berbat olur her şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri