İtalyadan direksiyon seti alıcam fikir almam lazım

mozanın f1 direksiyonları ve ya ona benzer direksiyonları gerçekten pahalı thrustamster başka markalarıda görse yapıcam bir şey ama her iki tarafında bir eksisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps5 i görürmü

PC sandım ben pardon. Xbox ve PC uyumlu sadece Moza R3 pardon. Ferrari F1 direksiyonlu set istiyorsun hocam şimdi net anladım kusura bakma.

Evet simidin yanına temiz bir 2.el T300 set alırsan aslında işin görülür. Başka türlü bütçe denk gelmiyor.

PC sandım ben pardon. Xbox ve PC uyumlu sadece Moza R3 pardon. Ferrari F1 direksiyonlu set istiyorsun hocam şimdi net anladım kusura bakma.

Evet simidin yanına temiz bir 2.el T300 set alırsan aslında işin görülür. Başka türlü bütçe denk gelmiyor.
hocam siz bulabildinizmi 2. el T300

Merhabalar İtalyadan akrabam yoluyla direksiyon seti getirtmek istiyordum Thrustmaster Ferrari Wheel Add on, T300 servo base ve normal bir pedal almak istiyordum ama chatgpt ye sorduğumda fiyattan dolayı Akraban Türkiyeye sokamayabilir dedi bunlar hakkında bilgi alacaktım önerilere açığım ama genel olarak F1 direksiyonlu bir set lazım Assetto Corsa ve F1 takılacağım tüm bunları 2. El alsamda olurmu problem yaratırmı
moza yada fanatec bakabilirsin

Merhabalar İtalyadan akrabam yoluyla direksiyon seti getirtmek istiyordum Thrustmaster Ferrari Wheel Add on, T300 servo base ve normal bir pedal almak istiyordum ama chatgpt ye sorduğumda fiyattan dolayı Akraban Türkiyeye sokamayabilir dedi bunlar hakkında bilgi alacaktım önerilere açığım ama genel olarak F1 direksiyonlu bir set lazım Assetto Corsa ve F1 takılacağım tüm bunları 2. El alsamda olurmu problem yaratırmı
yurt dışından t300 getireceğine hiç getirme knk :D

iyi bi pedal direksiyon derken servo base e para kalmıyo :confused:
knk o halde aşırı uyguna gelmiyorsa t300rs tr den al derim garantili olur en azından

şu şekilde yokmu

olm direksiyonu yetişkinlere özel içerik olarak aldı la

knk o halde aşırı uyguna gelmiyorsa t300rs tr den al derim garantili olur en azından

şu şekilde yokmu

bende korktum yanlış linkmi troll link falanmı attı diye okfvıreıpe

şu şekilde yokmu

ya ben f1 direksiyonuna özeniyodum ama gidiş geliş moza gibi t300rs e bakıcam

şu şekilde yokmu

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...000-ferrari-direksiyon-sifir-1248912619/detay hocam şu direksiyon fiyatının çok altında düşünülürmü ama sıkıntılı gibi piyasada bu direksiyon 24-28 civarlarında

Son düzenleme:
base vs ayrı ayrı mı alcaksın bu sadece direksiyon simidi ve bence gereksiz ötesi pahalı
F1 simiti düşünüyorum yanına T300 servo base bi orta halli pedal alırım diye düşündüm ama bütçe uysun diye 2. El bakmak zorunda kalıyorum

önerim moza alman direct drive ile çok keyif alırsın
Dediğim gibi ben F1 simitine aşırı özeniyorum olmadı parayı bulamadım mozanın bi direksiyonunu alıp geçicem

F1 simiti düşünüyorum yanına T300 servo base bi orta halli pedal alırım diye düşündüm ama bütçe uysun diye 2. El bakmak zorunda kalıyorum

Dediğim gibi ben F1 simitine aşırı özeniyorum olmadı parayı bulamadım mozanın bi direksiyonunu alıp geçicem
Valla 2 dairem 1 arabam birde hanım olursa birde onun arabası olmadan böyle bir direksiyon simidine 17 20 k vermem ben knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,528
Üyeler
186,076
Son üye
sametbeyt1
Geri