İtem satış güvenilir mi

Reaksiyon skoru
4
İtem satış güvenilir mi bir hesap almayı planlıyorum ama hesap değerinden baya düşük fiyatta geri alınır mı sizce gerekli güvenlik sağlanıyor mu

Bir şey satayım dedim paso dolandırıcı kaynıyor random Disney hesap aldım 1 haftada patladı

İtem satış güvenilir mi bir hesap almayı planlıyorum ama hesap değerinden baya düşük fiyatta geri alınır mı sizce gerekli güvenlik sağlanıyor mu
Dolandırıcı çok,değerinden düşükse amacı insanları dolandırmak,(Benim bi arkadaşım 20 tl ye valorant hesabı satmıştı sonra desteğe çalındı diye yazmış hesabı geri almış,neden dolandırdın dediğimdede 20 tl knk nolcak dedi.)
Güvenilir satıcılar var ama çok fazla değiller,o adamdan hesabı alma bence.

site güvenilir ama satıcıların hepsi güvenilir değil.

Bildiğim oyun platformlarında hesap satışı yasak. Bunu yapanlar, firma tarafından şikayet edilse başına iş alır. Örneğin Steam hesabını geri almak en fazla 1 2 gün sürer. Hesap alıp satmayı asla önermiyorum. Gerekirse korsan oynarım ama 1 lira bile olsa dolandırılmayı istemem.

Satın alırken de satarken de mağdur olma ihtimaliniz var. Mesela geçenlerde bir şey satıyordum dikkatli olmasam hesap elden gidiyordu. Birisi ürünümü alınca mesaj geliyor #762772 ilanınızı satın aldım şöyle böyle diye. Adam bunu kendisi yazmış sanki anlamayacağım diye :D

Ne aldığına bağlı oyun içi içerik almak konusunda kesinlikle güvenilir ama hesap almak konusunda zaten nereden alırsan al bir güvencesi yok.

game satışta csgo hesabı ararken o kadar zorlandım ki gittim kendi hesabıma aldım yıldım sonunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant hesabı satıyorum 450-500 olan şeyi adamın biri geliyor tek kelime daha edersen 200'e alırım diyor garip siteler.

Geri