İtem Satışı Hakkında.

yourt

80+
Reaksiyon skoru
5
Beyler mesela bugün bir oyunda item satın almak istedim. İtem satan sitelerden birinde oyundakine nazaran çok daha ucuza oyun parası satıldığını gördüm ve aldım. Bunun ticaretini nasıl yapıyorlar acaba? Oyun parasını oyunun sattığı fiyattan daha ucuz satmayı nasıl beceriyorlar? Bu sıralar paraya sıkıştığım için ben de bu tarz bir seyler yapmak istiyorum, yardımınız lazım.

firmalar öyle sitelere toplu satiyor

Beyler mesela bugün bir oyunda item satın almak istedim. İtem satan sitelerden birinde oyundakine nazaran çok daha ucuza oyun parası satıldığını gördüm ve aldım. Bunun ticaretini nasıl yapıyorlar acaba? Oyun parasını oyunun sattığı fiyattan daha ucuz satmayı nasıl beceriyorlar? Bu sıralar paraya sıkıştığım için ben de bu tarz bir seyler yapmak istiyorum, yardımınız lazım.
Bence bilen birisi bile söylemek istemez şahsen bende istemem bende o sitede satış yapıyorum pek o tarzda değil ama bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

firmalar öyle sitelere toplu satiyor
Yok öyle demiyor mesela robux satan kişilerden vs. bahsediyor sanırım.

Bence bilen birisi bile söylemek istemez şahsen bende istemem bende o sitede satış yapıyorum pek o tarzda değil ama bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok öyle demiyor mesela robux satan kişilerden vs. bahsediyor sanırım.
tam üstüne bastın. az önce oyunun içinde 80 küsür olan biseye 30 lira verdim. Ben de aynısını yapabilsem iyi olurdu

ürünü alırken videoya çek, dolandırılsan dahi tınlamıyorlar seni aksi taktirde

Robux konusu geçti diye belirteyim adamlar oyun yapıyor oradan robux kazanıyor ve normalde roblox buradan çok ciddi kesintiler yapıyor bu adamlarda biraz ucuza satarak gruplar üzerinden satış yapıyolar. Yasak bir şey normalde ve ban sebebi roblox için.

Riot için bilgim yok

Vp alışverişlerini inovopinden aldım hiç sıkıntı yasamadim

tam üstüne bastın. az önce oyunun içinde 80 küsür olan biseye 30 lira verdim. Ben de aynısını yapabilsem iyi olurdu
Tedarikçi bulup satıyorlar sanırım emin değilim. Dediğim gibi ben daha çok method sattığım için o tür satışlara pek hakim değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri