T TmXinhua 80+ Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 Çarşamba, 17:48 #1 pubg mobile hesabı satacağım alıcı itemburda sitesine ilan koy ordan alıyım diyor sorun yaşarmıyım?
P PomakG 80+ Katılım 7 Kasım 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 18:40 #2 Hayır değil bende satıyorum hesabımı sürekli dolandırmak için sahte sitelere cekip yalandan Sms atıyorlar Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 18:40 Dolandırıcılar birde satmayanca ordan küfür ediyolar
Hayır değil bende satıyorum hesabımı sürekli dolandırmak için sahte sitelere cekip yalandan Sms atıyorlar Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 18:40 Dolandırıcılar birde satmayanca ordan küfür ediyolar
P PomakG 80+ Katılım 7 Kasım 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 18:51 #3 Daha ordaki sahte temsilci bana yazmadan karsıdaki bana yazılanı biliyordu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 18:52 Kabasakaldan satıyorum sürekli farklı sitelere çekmwyw calısmalar. Ya da wp den wideo isteme ayagına tel noyu öğrenip sahte sms oluşturmalar
Daha ordaki sahte temsilci bana yazmadan karsıdaki bana yazılanı biliyordu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 18:52 Kabasakaldan satıyorum sürekli farklı sitelere çekmwyw calısmalar. Ya da wp den wideo isteme ayagına tel noyu öğrenip sahte sms oluşturmalar